Jätehuolto: onko tämä Bill Gatesin tukema osake hyvä ostos?

Ohi:
päälle Apr 23, 2024
Listen
  • Jätehuollon osakekurssi on laskenut viime viikkoina.
  • Bill Gatesin tukema yhtiö julkaisee tuloksensa keskiviikkona.
  • Analyytikot odottavat sen liikevaihdon olevan 5,21 miljardia dollaria.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Waste Management (NYSE: WM) osakekurssi on vetäytynyt viime viikkoina, kun sijoittajat odottavat tulevia taloudellisia tuloksia. Noustuaan maaliskuussa ennätykselliseen 214,42 dollariin se on vetäytynyt yli 3 % 207 dollariin.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Bill Gatesin tukema yritys

Copy link to section

Jätehuolto on tylsä yritys, jolla on vahva kokemus palautusten toimittamisesta osakkeenomistajilleen. Bill & Belinda Gates Foundation Trust on yrityksen toiseksi suurin sijoittaja yli 7 miljardin dollarin osuudella.

Yritys on kasvanut viime vuosikymmeninä sekä orgaanisesti että yritysostoin. Se on myös hyötynyt ilmastonmuutosongelmien kasvusta, koska se myy luottoja muille hiilidioksidipäästöjä aiheuttaville yrityksille.

Sen vuotuinen liikevaihto on noussut yli 15,4 miljardista dollarista vuonna 2019 yli 20,4 miljardiin dollariin vuonna 2023. Siitä on myös tullut erittäin kannattava yritys, kun sen nettotulos on noussut 1,6 miljardista dollarista yli 2,3 miljardiin dollariin.

Jätehuolto on myös leikkaanut ulkona olevia osakkeitaan takaisinostoilla. Sen osakkeiden kokonaismäärä oli yli 424 miljoonaa vuonna 2019 noin 401 miljoonaan tänään. Johto on sitoutunut jatkamaan osakkeiden takaisinosto-ohjelmaa.

WM:n osakekurssin seuraava tärkeä katalysaattori on keskiviikkona, jolloin yhtiö julkistaa taloudellisen tuloksensa. Keskimääräisen arvion mukaan sen liikevaihto kasvoi 5,21 miljardiin dollariin ensimmäisellä neljänneksellä, kun se vuotta aiemmin oli 4,85 miljardia dollaria.

Sijoittajat odottavat jätehuollon liikevaihdon nousevan 5,45 miljardiin dollariin toisella vuosineljänneksellä ja 21,5 miljardiin dollariin tänä vuonna. Sellaisenaan osake todennäköisesti nousee, jos yhtiö ilmoittaa arvioita korkeammat tulokset.

Analyytikot ovat yleisesti ottaen optimistisia jätehuollon osakkeen suhteen. Useimmilla niistä on osta tai pidä -luokitus, ja viimeisin päivitys on Jefferiesiltä, Citigroupilta ja JPMorganilta. Keskimääräinen tavoite on 216 dollaria, mikä on korkeampi kuin nykyinen 207,5 dollaria.

Jätehuollon osakekurssiennuste

Copy link to section
waste management stock

TradingView:n WM-kaavio

Yllä oleva viikkokaavio näyttää WM:n osakkeen hinnan suhteessa sen ulkona oleviin osakkeisiin. Se on jatkanut nousuaan ja siirtynyt kaikkien liukuvien keskiarvojen yläpuolelle, mikä on positiivinen merkki. Suhteellinen voimaindeksi (RSI) on pysynyt yliostetun tason yläpuolella. Myös keskimääräinen suuntaindeksi (ADX) on hypännyt yli 40:een, mikä osoittaa, että trendi on vahva.

Siksi osakkeen näkymät ovat edelleen nousujohteiset ennen tulevia taloudellisia tuloksia. Jos näin tapahtuu, seuraava katsottava hinta on 215 dollaria. Tämän kaupan stop-loss on 200 dollaria.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Yhdysvallat Energia Osakkeet Palvelut