Tässä ovat vuoden 2024 suosituimmat Russell 2000 (IWM) ETF-osakkeet

Ohi:
päälle May 7, 2024
Listen
  • iShares Russell 2000 ETF on tänä vuonna jäänyt jälkeen SPY- ja QQQ-rahastoista.
  • ETF:n yritykset ovat yleensä vähemmän kannattavia korkean koron ympäristössä.
  • Biotech-osakkeet ovat menestyneet parhaiten tänä vuonna.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

iShares Russell 2000 ETF (IWM) on edelleen menestynyt heikommin kuin suuremmat kilpailijansa, kuten SPDR S&P 500 ETF (SPY) ja Invesco QQQ (QQQ) ETF. Se on noussut tänä vuonna vain 2,2 prosenttia, kun taas kaksi muuta ovat nousseet yli 5 prosenttia.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Tämä on trendi, joka on jatkunut pitkään, kun Applen, Amazonin, Nvidian ja Alphabetin kaltaiset mega-cap-yritykset ovat jatkaneet nousuaan. Russell 2000 -indeksi koostuu enimmäkseen pienemmistä yrityksistä, joiden taseet ja kannattavuus ovat ohuempia.

IWM vs SPY vs QQQ ETF

Parhaiten tuottavat Russell 2000 ETF -osakkeet

Copy link to section

Silti indeksissä on ollut Wall Streetin parhaiten suoriutuneita yrityksiä tänä vuonna. Suurin osa sen parhaista nostajista on biotekniikassa teollisuudelle, joka on hyötynyt suurten lääkeyhtiöiden meneillään olevista ostoista.

Tarkempi tarkastelu indeksin 20 eniten nousevaa yritystä osoittaa, että vain 3 yritystä – Super Micro Computer, Carvana ja Oscar Health – eivät ole biotekniikka-alalla.

Janux Therapeuticsin (JANX) osakekurssi on noussut yli 478 % yrityksen edistyessä syöpälääkkeensä valmistuksessa. Se työskentelee teknologian parissa, joka kohdistuu tiettyihin kasvainantigeeneihin ja T-soluihin. JANX007 ja JANX008 ovat siirtyneet testauksen ensimmäiseen vaiheeseen rohkaisevin tuloksin.

Viking Therapeuticsin (VKTX) osakekurssi on noussut yli 313 % tänä vuonna yhtiön jatkaessa laihdutuslääkkeensä tutkimusta. Se julkaisi äskettäin vahvoja tuloksia, jotka osoittivat, että potilaat, jotka ottivat yhden pillerin joka päivä, menettivät noin 5,3 % painostaan.

Sijoittajat toivovat, että Viking Therapeuticsista tulee yhden johtavista lääkeyhtiöistä ostokohde. Jos näin ei tapahdu, yritys todennäköisesti kamppailee muiden rahallisten yritysten, kuten Eli Lillyn, Novo Nordiskin ja Biogenin, kanssa.

Longboard Pharmaceuticalsin osakkeet ovat nousseet

Copy link to section

Longboard Pharmaceuticalsin osakekurssi on noussut tänä vuonna yli 240 %, kun se jatkaa lääkkeiden kehittämistä neurologisista ja harvinaisista sairauksista kärsiville potilaille. Tuoreessa päivityksessään yhtiö sanoi, että beksikaseriinilääke saavutti kohtausten vähenemisen noin 59,8 %.

Muita IWM ETF:n huippusuorituksia ovat yritykset, kuten Vera Therapeutics (VERA), Avidity Biosciences (RNA), Cullinan Therapeutics (CGEM) ja Sana Biotechnology (SANA). Kaikki nämä osakkeet ovat nousseet yli 140 prosenttia.

Toisaalta Russell 2000 -indeksin huonoimmin menestyneet yritykset ovat Bakkt Holdings, Amylyx Pharmaceuticals, Liveperson, Spirit Airlines ja Weight Watchers. Bakktin osake romahti tänä vuonna yli 88 prosenttia, kun yhtiö varoitti toiminnan jatkuvuudesta.

Weight Watchers kaatui sen jälkeen, kun Oprah Winfrey jätti hallituksensa, kun taas iRobot putosi Amazonin luoputtua ostotarjouksestaan. Muita ylijääneitä ovat yritykset, kuten Children’s Place , Digital Turbine, Sunnova Energy ja Microvast Holdings.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Indeksit Osakkeet