Miksi Medical Properties Trust hyppäsi 17 % maanantaina

päälle May 14, 2024
Listen
  • MPW kasvoi 17 % lyhyen kattavuuden trendin vuoksi.
  • Tuki 4 dollarilla ratkaisevan tärkeää; rikkominen voi olla merkki siitä, että se vähenee edelleen.
  • Viimeaikainen purkautuminen suosii lyhyen aikavälin nousuvauhtia.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Medical Properties Trust Inc (NYSE:MPW) koki merkittävän, lähes 17 prosentin nousun maanantaina, mikä kiinnitti sekä sijoittajien että analyytikoiden huomion. Tämä nousu johtuu ensisijaisesti lyhyestä kattauksesta, koska MPW on yksi NYSE:n shorted-osakkeista noin 38 % sen kelluvasta osakkeesta. Maanantain ralli oli osa laajempaa trendiä, joka havaittiin voimakkaasti oikosulussa olevissa osakkeissa.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Huolimatta haasteista, kuten yhden avainvuokralaisensa, Stewardin, konkurssista, Medical Properties Trust onnistui saavuttamaan vakaat tulokset vuoden 2024 ensimmäisellä tilikaudella 9. toukokuuta . Yhtiö raportoi vahvan tuloksen, jota tukivat toiminnan normalisoidut varat (NFFO), jotka kattoivat sen osingonmaksun 0,15 dollaria osakkeelta.

Stewardin konkurssihakemus tuo Medical Properties Trustille sekä haasteita että mahdollisuuksia. Vaikka Stewardin konkurssiin liittyvät arvonalentumiskirjaukset vaikuttivat MPW:n talouteen, yhtiöllä on nyt mahdollisuus järjestää uudelleen vuokralaissalkkunsa ja poistaa omaisuuden riskit. Mahdollinen sairaaloiden siirtyminen taloudellisesti vakaampiin toimijoihin voi tulevaisuudessa lisätä MPW:n toiminnan varoja.

Lisäksi Medical Properties Trust on hoitanut tasettaan ennakoivasti ja aikoo myydä yli 2,0 miljardin dollarin arvosta omaisuutta tilikaudella 2024. Tällä strategisella toimenpiteellä pyritään vähentämään velkaa ja parantamaan yhtiön taloudellista joustavuutta. Markkinoiden epävarmuudesta huolimatta MPW:n houkutteleva arvostus ja korkea varmuusmarginaali tekevät siitä edelleen houkuttelevan sijoitusvaihtoehdon monille.

Sukeltakaamme nyt Medical Properties Trustin tekniseen analyysiin saadaksesi näkemyksiä sen viimeaikaisesta noususta ja siitä, mitä kaaviot saattavat paljastaa sen mahdollisesta liikkeestä lähipäivinä.

Unraveling Medical Properties Trustin matka loistosta synkkyyteen

Copy link to section

Medical Properties Trust oli yksi paremmin menestyneistä REIT-yhtiöistä vain muutama vuosi sitten, ja sen pitkän aikavälin kaavio heijastaa sitä. Vuonna 2020 REIT käytti kauppaa mukavasti yli 20 dollarin ja saavutti huippunsa 24,13 dollariin tammikuussa 2022. Sen jälkeen osake alkoi kuitenkin hitaasti mutta tasaisesti laskea, jolloin sen pohja oli aiemmin tänä vuonna alle 3 dollaria.

TradingView:n MPW-kaavio

Tammikuun pohjansa jälkeen osake on ollut nousuradalla, ja se on saanut tukea useita kertoja lähellä 4 dollarin tasoa. Sijoittajille, jotka ovat äskettäin ostaneet osakkeita tai pitävät niitä hallussaan, toinen alle 4 dollarin rikkominen voi olla tuhoisa, koska se viittaa siihen, että REIT ei ole vieläkään selvinnyt vaikeuksista. Siksi neuvomme olisi pitää osaketta niin kauan kuin sen kauppa käy yli 3,90 dollaria ja myydä se, jos se laskee sen alle.

Lyhytaikainen vauhti suosii sonneja

Copy link to section

Medical Properties Trustin tuntikaaviosta voimme nähdä, että osake on vaihdellut pääosin 4–5 dollarin välillä maaliskuusta lähtien. Kuitenkin eilinen liike, joka nosti osakkeen yli 6 dollarin ja eilinen sulku yli 5 dollaria, ovat vahvistaneet nousun.

TradingView:n MPW-kaavio

Lyhyellä aikavälillä sonnit hallitsevat täysin osaketta, joten osakkeen laskussa olevien kauppiaiden on vältettävä sen oikosulkua, ellei se ala jälleen käydä kauppaa alle 5 dollarin. Osakkeella nousevat kauppiaat voivat aloittaa pitkän position nykyisellä tasolla, mutta heidän on asetettava laaja stop loss 3,9 dollariin, mikä on 30 % alle sen, missä osakkeella tällä hetkellä käydään kauppaa. Jos härkäjuoksu jatkuu, osake voi nousta 7,4 dollariin lähipäivinä, jolloin he voivat alkaa kirjata voittoja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Markkina-analyysi Osakkeet REITs