ZIM Integrated valaisemaan osinkotuottoaan

Ohi:
päälle May 19, 2024
Listen
  • ZIM Integrated julkaisee taloudelliset tuloksensa tällä viikolla.
  • Nämä tulot tuovat lisää väriä sen Q1-tulokseen.
  • Analyytikot odottavat lisätietoa sen osingosta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

ZIM Integratedin ( NYSE: ZIM ) osakekurssilla menee hyvin, kun sijoittajat odottavat lisäselvyyttä osingoista, kun yhtiö julkaisee tulostuloksensa tiistaina. Se on hypännyt kaksi peräkkäistä viikkoa ja leijuu korkeimmalla tasolla sitten huhtikuun 2023.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

ZIM Integrated ja muut varustamot voivat hyvin. Alan toiseksi suurimman yrityksen Maerskin osakkeet ovat nousseet lähes 40 % tämän vuoden alimmasta pisteestään. Vastaavasti muut kuivalastiyhtiöt, kuten Golden Ocean Group, ovat myös hypänneet kysynnän ja hintojen noustessa.

ZIM on valokeilassa tällä viikolla, kun yritys julkaisee taloudelliset tulokset. Analyytikot odottavat sen liikevaihdon nousevan 14 % vuodentakaisesta ensimmäisellä neljänneksellä 1,57 miljardiin dollariin kasvavan kysynnän ja toimitushintojen vuoksi.

He odottavat myös yhtiön tekevän voittoa. Keskimääräinen osakekohtainen tulos (EPS) on 1,46 dollaria, mikä on korkeampi kuin 0,5 dollarin tappio samalla vuosineljänneksellä vuonna 2023. Yhtiö kertoi Q4:n tuloksessaan, että sen nettotappio oli 143 miljoonaa dollaria neljännellä vuosineljänneksellä sen keskimääräisenä rahtihinnana. vuosineljänneksellä oli 1 102 dollaria.

ZIM Integrated stock

ZIM Integroitu osakekaavio

Drewryn tiedot osoittavat, että World Container Index (WCI) oli 16. toukokuuta 3 511 dollarissa ja on hitaasti lähestymässä vuoden huipputasoa, lähes 4 000 dollaria. Analyytikot odottavat tämän trendin jatkuvan maailmanlaajuisen kaupan elpyessä.

ZIM Integrated hyötyy myös aluksistaan. Aiemmin tänä vuonna yhtiö kertoi suunnittelevansa 46 uusimista, joista suurin osa on LNG:tä käyttäviä. Nämä alukset ovat usein tehokkaampia ja kuluttavat vähemmän energiaa, mikä johtaa alhaisempiin TEU-kustannuksiin.

Analyytikot eivät ole kovin innostuneita ZIM Integrated -osakkeesta. Osaketta seuraavista kahdeksasta analyytikosta vain yhdellä – Jefferiesillä – on ostoluokitus. Niistä neljällä on pitoluokitus ja kolmella osakkeen myyntiluokitus. Osakkeen keskimääräinen tavoite on 10,28 dollaria nykyisestä 18,73 dollarista.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Kuljetus ja turismi Osakkeet