Chimera Investment Corp. kaikkien aikojen alhaisimmillaan: ostaa vai välttää?

Ohi:
päälle May 24, 2024
Listen
  • Chimeran osake on kaikkien aikojen alhaalla, alle 11,50 dollaria.
  • Sijoittajat ovat varovaisia taloudellisten haasteiden ja marginaalipaineiden vuoksi.
  • Jatkuva laskutrendi COVID-onnettomuuden jälkeen; kamppailee yli 14,50 dollarin.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Chimera Investment Corporation (NYSE:CIM) on menestynyt heikommin useimpien asuntolainalainojen REIT-sijoituksissa viime vuoden aikana, ja sen osake oli kaikkien aikojen alhaisimmillaan alle 11,50 dollaria 24. toukokuuta 2024. Tämä lasku heijastaa kiinnelainojen REIT-yhtiöiden haastavaa ympäristöä, jota ohjaa kasvava korko. korot ja taloudellinen epävarmuus.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Tuoreessa vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen talousraportissaan Chimera julkaisi GAAP-nettotuloksi 0,45 dollaria laimennettua kantaosaketta kohden ja GAAP-kirjanpitoarvoa 7,11 dollaria per osake. Yhtiön korkokate oli 65,11 miljoonaa dollaria, mikä on hieman pienempi kuin edellisenä vuonna.

Näistä luvuista huolimatta Chimeran jaettavissa oleva tulos jäi odotuksista 0,12 dollariin osakkeelta, mikä heijastaa jatkuvia paineita sen voittomarginaaleihin. Tämä tulosten lasku korostaa kohonneiden korkojen ja laajempien taloudellisten olosuhteiden vaikutusta, jotka ovat olleet haastavia asuntolainarahastoille.

Taistelee vakauden puolesta: Chimeran taistelu vuorovettä vastaan

Copy link to section

Chimera on ollut proaktiivinen salkkunsa hallinnassa näiden vastatuulen keskellä. Yhtiö on strategisesti sijoittanut uusien asuntoluottojen ja asuntojen siirtymälainojen etuoikeutettuihin eriin yhteensä noin 128 miljoonalla dollarilla.

Näillä sijoituksilla pyritään tuottamaan tuottoa ja säilyttämään samalla likviditeetti tulevia mahdollisuuksia varten. Lisäksi Chimeran vipustrategia, jossa käytetään arvopaperistettuja velkoja, jotka on vakuutettu muilla kuin agenttivakuudellisilla arvopapereilla, on ollut keskeinen osa sen pyrkimyksiä navigoida epävakaassa korkoympäristössä.

Näistä ponnisteluista huolimatta osakkeen lasku korostaa sijoittajien huolta Chimeran kohtaamista laajemmista taloudellisista haasteista. Laskevaa tunnelmaa ruokkivat pettymys tuotot ja epävarmat makrotalouden näkymät. Yhtiön osinkotuoton kestävyys on edelleen sijoittajien keskeinen huolenaihe.

Tätä taustaa vasten on tärkeää pohtia, tarjoaako Chimeran nykyinen osakekurssi ostomahdollisuuden vai pitäisikö sijoittajien välttää sitä. Yhtiön vakauttamispyrkimykset ja strategiset investoinnit viittaavat elpymismahdollisuuksiin. Jatkuvat makrotalouden vastatuulet ja marginaalipaineet edellyttävät kuitenkin varovaisuutta.

Katsotaan nyt, mitä kaavioilla on sanottavaa. Seuraavassa osiossa tutkimme osakkeen kehitystrendejä, tuki- ja vastustustasoja sekä mahdollisia tulevaisuuden liikkeitä.

Karhun leikkipaikka: Kuinka alas Chimera voi mennä?

Copy link to section

Chimeran pitkän aikavälin kaaviot kuvaavat säälimätöntä laskutrendiä, joka alkoi COVID-romauksen jälkeen maaliskuussa 2020. Tänä aikana osake putosi yli 65 dollarista alle 20 dollariin. Vaikka tapahtui lyhyt elpyminen, joka nosti sen lähelle 50 dollaria marraskuuhun 2021 mennessä, tämä palautus oli lyhytaikainen.

TradingView:n CIM-kaavio
Muutamassa kuukaudessa Chimera luopui kaikista voitoistaan ja putosi alle 15 dollarin. Syyskuusta 2022 lähtien osakkeen arvo oli 14–20 dollaria yli vuoden ajan. Tämän vuoden helmikuussa se putosi alle tämän alueen tuen ja on sen jälkeen kamppaillut käydä kauppaa yli 14,50 dollarin. Tällä hetkellä kanta on lujasti karhujen hallinnassa.

Sijoittajien ja kauppiaiden nouseva REIT tulisi välttää osakkeiden ostamista, ellei se nouse takaisin yli 14,50 dollarin. Niille, jotka haluavat lyhentää, nykyiset tasot tarjoavat mahdollisuuden, sillä stop loss on vain muutama sentti yli 14,50 dollaria. Jos laskutrendi jatkuu, osake voi lähitulevaisuudessa nousta 8 dollariin, josta voidaan kirjata voittoja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Markkina-analyysi Osakkeet