BofA toistaa “Outperform”: Meneekö Applen osake vihdoin yli 200 dollarin?

Ohi:
päälle May 29, 2024
Listen
  • BofA vahvistaa Applen osakkeiden "Outperform" -luokituksen.
  • WWDC 2024 odotti innolla tekoälystrategiaa ja innovaatioilmoituksia.
  • Tarkkaile viikoittain yli 200 dollaria saadaksesi vahvistuksen tuoreesta härkäjuoksusta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Bank of America vahvisti tänään Apple Inc:n “Outperform”-luokituksensa (NASDAQ:AAPL) ennakoiden vauhtia kiihtyvän, kun teknologiajätti paljastaa pian generatiivisen tekoälystrategiansa tulevassa kehittäjäkonferenssissa. BofA:n analyytikot ennustavat, että tekoälyn integrointi uusimpiin iPhone-puhelimiin voi käynnistää merkittävän päivitysjakson, joka muistuttaa älypuhelinten aikakauden kynnyksellä.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Viimeaikainen kehitys ja analyytikoiden näkemykset

Copy link to section

Alennusstrategian myötä Apple havaitsi iPhone-toimitusten huomattavan nousun, erityisesti Kiinassa, missä toimitukset kasvoivat huhtikuussa huikeat 52 %. Tämä tapahtuu, kun paikalliset kilpailijat kilpailevat markkina-asemasta, kun Apple leikkaa strategisesti hintoja ja paljastaa alennuksia säilyttääkseen kilpailuetunsa. Viimeaikaisista haasteista huolimatta toimitusketjun tarkastukset viittaavat iPhonen vakautukseen, mikä luo pohjan mahdolliselle kysynnän elpymiselle.

Wedbush Securitiesin analyytikot julkaisivat 26. toukokuuta muistiinpanon, jossa he korostivat Applen tulevan iPhone 16:n julkaisun merkitystä, ennustaen nousevia näkymiä iPhone-versioille ja ennakoiden päivityssykleissä huomattavaa nousua. Heidän mukaansa vankan palveluekosysteemin ja jatkuvan innovaation ansiosta Apple on edelleen hyvässä asemassa selviytymään markkinoiden muutoksista ja hyödyntämään nousevia trendejä.

Applen säälimätön keskittyminen innovaatioihin näkyy sen sitoutumisessa T&K-menoihin ja tuotelanseerauksiin, kuten äskettäiseen tehokkaan iPad Pron esittelyyn ja tulevaan WWDC 2024 -konferenssiin. Luovien tekoälyominaisuuksien integrointi iOS:ään ja laitteistoon korostaa Applen tulevaisuuteen suuntautuvaa lähestymistapaa ja asettaa yrityksen kestävään kasvuun.

Tulos- ja arvostusanalyysi

Copy link to section

Applen toisen vuosineljänneksen tulos ylitti odotukset, ja yhtiö julkisti huomattavan 110 miljardin dollarin takaisinosto-ohjelman. Liikevaihdon laskusta huolimatta oikaistu osakekohtainen tulos kasvoi, mikä osoitti kestävyyttä markkinoiden haasteiden keskellä.

Vaikka kasvu on hidastunut, Applen nykyinen arvostus kuvastaa kohtuullista keskipistettä, kaupankäynnin 7,7-kertaisella myynti- ja 29,4-kertaisella tuloskertoimella. Lisäksi 110 miljardin dollarin lisäoston myötä Apple tarjoaa sijoittajille houkuttelevan arvoehdotuksen.

Vahvuuksistaan huolimatta Apple kohtaa riskejä, kuten iPhone-myynnin kasvun jatkuva lasku ja kulutuskulutukseen vaikuttavat makrotaloudelliset tekijät. Lisäksi, vaikka Applen arvostus vaikuttaa kohtuulliselta verrattuna historiallisiin kertoimiin ja vastaaviin, markkinoiden kerrannaisten vaihtelut muodostavat mahdollisen riskin tulevalle tuotolle.

Kun sijoittajat odottavat Applen seuraavaa siirtoa, tekninen analyysi saattaa tarjota oivalluksia osakkeen mahdollisista hintojen liikkeistä. Analysoimalla hintakehitystä ja volyymitrendejä sijoittajat voivat mitata mahdollisia tulo- ja poistumispisteitä ohjaten sijoituspäätöksiä markkinoiden epävakauden keskellä.

200 dollarin kysymys: Voiko Apple lopulta murtautua sen yläpuolelle?

Copy link to section

Applen pitkän aikavälin nousutrendi, joka on tuottanut viisinkertaisen tuoton vuoden 2019 alusta, on edelleen vahva. Vaikka vuonna 2022 näytti siltä, että tämä nousutrendi saattaa hiipua, osakkeen nousu vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla hälvensi nämä huolet. Viimeisen vuoden aikana Applen osakkeet ovat käyneet enimmäkseen 165–198 dollarin välillä, ja kaksi epäonnistunutta yritystä ylittää 200 dollaria.

TradingView:n AAPL-kaavio
Osake on viime aikoina osoittanut vahvan nousun noustaen noin 165 dollarista yli 190 dollariin huhtikuun puolivälistä lähtien, mikä osoittaa, että nouseva ilmapiiri on tällä hetkellä hallitseva. Kuitenkin, onko tämä uuden härkäjuoksun alkua, varmistuu vain, jos osakkeen viikoittainen sulkeminen ylittää 200 dollaria. Jos näin tapahtuu, nousevat sijoittajat voivat harkita osakkeen ostamista stop lossilla 178,6 dollariin.

Niille, joilla on laskeva Apple-näkemys, on alhaisen riskin ja korkean tuoton kaupankäyntimahdollisuus. He voivat shorttaa osakkeen yli 192 dollaria ja stop loss on 201,2 dollaria. Jos Applen osake menettää keskipitkän aikavälin nousuvauhtinsa, se voi pudota takaisin tukitasolleen lähellä 165 dollaria, missä laskusuuntaiset kauppiaat voivat kirjata voittoja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Markkina-analyysi Osakkeet Teknologia