Amazonin osakekurssiennuste: Voiko se ylittää 200 dollaria?

Ohi:
päälle Jun 14, 2024
Listen
  • Amazon esittelee vahvaa kasvua ydinliiketoiminnoissa.
  • Merkittävät investoinnit tekoälyyn ja markkinoiden laajentamiseen meneillään.
  • Jäykkä vastus 190 dollarilla, mahdollinen nousu 200 dollariin, jos se ylitetään.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Viime vuosina Amazon.com Inc (NASDAQ: AMZN) on noussut voimanpesäksi paitsi sähköisessä kaupankäynnissä myös pilvilaskenta- ja tekoälyaloilla. Koska Amazon keskittyy hellittämättä innovaatioihin ja laajentumiseen, liiketoiminnan perustekijät ovat edelleen vahvistuneet, mikä näkyy sen taloudellisessa suorituskyvyssä ja strategisissa liikkeissä.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Vahvaa kasvua ydinliiketoiminnoissa

Copy link to section

Amazonin ensimmäisen vuosineljänneksen tulokset osoittivat vahvaa suorituskykyä sen ydinsegmenteillä. Erityisesti AWS osoitti kestävyyttä, ja liiketulos nousi huimasti 9,4 miljardiin dollariin edellisvuoden 5,1 miljardista dollarista.

Huolimatta spekulaatioista osinkojen maksamisesta Amazon on edelleen sitoutunut kasvusuuntautuneeseen strategiaansa ja asettaa etusijalle investoinnit liiketoiminnan laajentamiseen ja innovaatioihin. Yhtiön vahva taloudellinen asema, jota korostavat huomattavat kassavarat ja hallittavissa oleva velka, luo vankan perustan tuleville kasvuhankkeille.

Analyytikot uskovat, että AWS on voittanut aiemmat vastatuulet, kysynnän kasvaessa ja liikevoittomarginaalien parantuessa merkittävästi. Tätä optimismia heijastavat JP Morganin ja Morgan Stanleyn ennusteet, jotka molemmat ovat nostaneet osakkeen hintatavoitteensa 240 dollariin ja 220 dollariin vedoten AWS:n vahvoihin kasvunäkymiin.

Strateginen investointi tekoälyyn ja laajentumiseen

Copy link to section

Amazonin strategisesta keskittymisestä generatiiviseen tekoälyyn (AI) on tulossa monen miljardin dollarin liiketoiminta, ja se investoi merkittävästi pilvilaskentaan ja tekoälyteknologiaan. Toimitusjohtaja Andy Jassy on korostanut AWS-palveluiden voimakkaita kysyntäsignaaleja, erityisesti generatiivisessa tekoälyssä, mikä korostaa pilvipohjaisten tekoälyratkaisujen valtavaa kasvupotentiaalia.

Lisäksi Amazonin laajentumispyrkimykset, mukaan lukien infrastruktuuri-investoinnit ja kansainvälinen markkinaosuus, osoittavat sitoutumista pitkän aikavälin kasvuun ja markkina-asemaan.

Johdon siirtyminen AWS:ssä

Copy link to section

Amazon Web Services (AWS) ilmoitti äskettäin johtajuuden vaihdoksesta, jolloin toimitusjohtaja Adam Selipsky eroaa ja Matt Garman otti ohjat. Muutoksesta huolimatta Citi Researchin analyytikot odottavat sujuvaa muutosta, jota vauhdittavat AWS:n uudelleen kiihtyvä liikevaihto ja kasvava kysyntä palveluille, kuten työkuormien siirtyminen ja luova tekoäly.

Citi toisti Buy-luokituksensa Amazonissa hintatavoitteellaan 245 dollaria, mikä heijastaa luottamusta yhtiön kehitykseen uuden AWS-johdon aikana.

Kun Amazon jatkaa uusien teknologioiden hyödyntämistä ja laajentaa läsnäoloaan markkinoilla, investoi. Huolimatta osakkeen viimeaikaisesta noususta kaikkien aikojen huipuilta, perusindikaattorit viittaavat Amazonin kestävään ja kasvuhakuiseen liiketoimintanäkymiin.

Suvellaan nyt kaavioihin analysoidaksemme osakkeen hintaliikkeitä ja mahdollisia trendejä, jotka tarjoavat oivalluksia sijoittajille, jotka haluavat hyötyä Amazonin markkinoiden kehityksestä.

Jäykkä vastus yli 190 dollaria

Copy link to section

Amazonin osakkeet putosivat vapaasti muutama viikko sen jälkeen, kun Jeff Bezos luovutti toimitusjohtajan tehtävän Andrew R. Jassylle heinäkuussa 2021, jolloin osake romahti noin 190 dollarista lähes 80 dollariin. Osake kuitenkin toipui voimakkaasti vuoden 2023 alusta lähtien ja huipentui viimeaikaiseen kaikkien aikojen huippuunsa 191,70 dollariin.

TradingView:n AMZN-kaavio

Viimeaikaisesta elpymisestä huolimatta osakkeen vastus on jälleen 190 dollaria, mikä ei ole hyvä merkki. Edellisellä 190 dollarin tasolle noussut RSI-indikaattori oli uskaltanut yliostetulle alueelle, jota se ei ole toistaiseksi nykyisessä rallissa johtanut negatiiviseen eroon, mikä taas ei lupaa hyvää osakkeelle.

Sijoittajien, jotka ovat nousujohteisia osakkeesta ja haluavat nähdä sen ylittävän yli 200 dollaria, on odotettava sen sulkemista yli 190 dollarin vähintään kahden peräkkäisen päivän ajan. Jos osake onnistuu, voimme nähdä sen nousevan yli 200 dollarin lähiviikkoina.

Osakkeissa laskussa olevilla kauppiailla on matalariskinen merkintä täällä. He voivat shorttaa osakkeen lähellä 183 dollaria ja stop loss on 193,5 dollaria. Jos lyhyen aikavälin laskuvauhti kiihtyy, osake voi saada tukea lähellä 38,2 %:n Fibonacci-rajaa edellisestä heilahtelusta nykyiselle korkeimmalle, joka on lähellä 149,5 dollaria, jolloin voit kirjata voittoja.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Maailman