Punainen meri, kun ICP-, Dogecoin-, Quant- ja Hedera-hinnat putoavat

Ohi:
päälle Jun 18, 2024
Listen
  • Bitcoinin hinta putosi tukeen 65 000 dollariin yön aikana.
  • Myös muut altcoinit, kuten Internet Computer, Quant ja Hedera, kaatui.
  • Onnettomuus tapahtui sen jälkeen, kun haukkamainen Fed ja BTC muodostivat kaksoispisteen.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Kryptovaluuttamarkkinoilla oli tiistaiaamuna punaista meri, kun useimmat kryptovaluutat romahtivat. Bitcoin, maailman suurin krypto, putosi 65 000 dollariin, mikä laukaisi suuren myynnin altcoin-teollisuudessa. Se on nyt pudonnut yli 11 prosenttia tämän vuoden korkeimmasta tasosta.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Altcoinit, kuten ICP ja Quant, ovat kaatuneet

Copy link to section

Internet Computer (ICP) jatkoi myyntiään ja saavutti alimman hinnan 7,62 dollariin, mikä on alhaisin hinta sitten viime vuoden joulukuun. Se on kaatunut yli 61 prosenttia tämän vuoden korkeimmasta tasosta.

Dogecoin, suosittu meemikolikko, oli myös syvästi miinuksella, kun se putosi 0,1143 dollariin, 47 % alle tämän vuoden korkeimman pisteen. Quant (QNT) ja Hedera Hashgraph ovat myös pudonneet kaksinumeroisia tämän vuoden korkeimmiltaan.

Oli epäselvää, miksi tämä myynti nousi vauhtiin. Todennäköinen syy on se, että tämä romahdus tapahtui sen jälkeen, kun Bitcoin muodosti pienen kaksinkertaisen kuvion 72 000 dollariin. Useimmissa tapauksissa tätä mallia seuraa yleensä myynti. Useimmilla altcoineilla on taipumus liikkua lukkoaskeleessa Bitcoinin hinnan kanssa.

Bitcoin price

TradingView:n BTC-kaavio

Lisäksi Bitcoin ETF:t eivät ole nähneet merkittäviä tuloja viime päivinä. Tiedot osoittavat, että iShares Bitcoin ETF (IBIT) lisäsi maanantaina 23 kolikkoa, mikä nosti kokonaisomistuksensa 305 592:een.

Muilla ETF:illä, kuten FBTC, ARKB, BITB ja BTCO, oli maanantaina huomattavia ulosvirtauksia. Kaikki ETF:t menettivät yli 3 169 kolikkoa, joiden arvo on 208 miljoonaa dollaria.

Hawkish Federal Reserve

Copy link to section

Myös kryptovaluutat ovat laskeneet Yhdysvaltain keskuspankin toimien vuoksi. Pankki päätti viime viikon kokouksessaan pitää korot ennallaan 5,25–5,50 prosentin välillä ja vihjasi, että se laskee tänä vuonna vain yhden.

Fedin virkamies Patrick Harker sanoi maanantaina antamassaan lausunnossa odottavansa yhden koronlaskua joulukuussa tai ei ollenkaan. Hän vaati, että Fed leikkaa vain, kun se vahvistaa, että inflaatio on siirtymässä kohti 2 prosentin tavoitetta. Muut Fedin virkamiehet, kuten Jerome Powell ja Raphael Bostic, ovat jakaneet saman näkemyksen.

Bitcoin ja muut altcoinit ovat laskeneet, kun amerikkalaiset sijoittajat kääntyvät takaisin osakkeisiin, jotka ampuvat kaikkiin sylintereihin. S&P 500- ja Nasdaq 100 -indeksit ovat nousseet tällä viikolla ennätyskorkeimmilleen.

Analyytikot uskovat nousun jatkuvan. Kuten kirjoitin maanantaina, Goldman Sachsin, Jefferiesin ja BMO:n analyytikot ovat hiljattain nostaneet S&P 500 -ennustettaan .

Samaan aikaan nämä kolikot ovat laskeneet Bitcoinin tarjonnan kasvaessa vähitellen. Viimeaikaiset tiedot osoittavat, että jotkut kaivosyhtiöt ovat myyneet taseessaan jo jonkin aikaa olleita Bitcoineja, mikä on merkki antautumisesta.

Tämä myynti on kuitenkin osa prosessia, joka on muodostunut viime kuukausina. Bitcoin on pysynyt tuen välillä 56 000 ja 73 500 dollaria tällä kaudella. Sellaisenaan pitkäkestoisempi myynti vahvistetaan, jos Bitcoin laskee alle 56 000 dollarin.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Maailman