Binance Exchange is van plan om COIN te vermelden

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on apr 15, 2021
  • Via deze notering wil Binance investeerders fractioneel COIN laten verhandelen.
  • Binance gelooft dat tokenized aandelenhandel de crypto en traditionele werelden zal verbinden.
  • Vóór COIN noteerde Binance TSLA/BUSD, wat een succes was.

Toonaangevende cryptocurrency beurs Binance heeft aangekondigd dat het van plan is om de Coinbase Stock Token (COIN) te vermelden nadat Coinbase openbaar is geworden op Nasdaq. Binance maakte dit nieuws eerder vandaag bekend en merkte op dat zodra COIN op Nasdaq staat, het de handel voor COIN zo snel mogelijk zal uitrollen. Door dit te doen, probeert de beurs gebruikers fractionele Coinbase aandelen te laten verhandelen via de Binance website.

Volgens de aankondiging zijn Binance Stock Tokens digitale tokens zonder commissie die volledig worden gedekt door een bewaarportefeuille van onderliggende effecten, die de uitstaande tokens vertegenwoordigen. Door stock tokens aan te houden, komen gebruikers in aanmerking voor economisch rendement, inclusief dividenden, op de onderliggende aandelen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Naar verluidt zal de SHO-regel 201 niet van toepassing zijn op COIN tot de tweede handelsdag op Nasdaq. Dit komt doordat het effect nog nooit op een noteringsmarkt op Nasdaq is verhandeld en de slotkoers van een vorige dag ontbreekt. Aangezien COIN een directe notering is, blijft het in een regelgevende opschorting totdat Nasdaq de handel opent. Vanwege toepasselijke regels heeft Nasdaq de referentieprijs voor COIN vastgesteld op £ 181,21 omdat het token geen duurzame handel op een markt voor private plaatsing mist.

Nasdaq legde verder uit dat de referentieprijs geen biedprijs is en dat niemand aandelen heeft gekocht of verkocht tegen de bovengenoemde prijs. Om de openbare openingsprijs te bepalen, zal Nasdaq gegevens gebruiken op basis van koop- en verkooporders tijdens de openingsveiling later op de dag.

Binance ingesteld om meer aandelentokens weer te geven na het succes van TSLA/BUSD

Door de Coinbase Stock Token op de lijst te zetten, laat Binance particuliere beleggers toe om in bedrijven te kopen die ze voorheen als erg duur of buiten hun bereik zouden hebben beschouwd. Bovendien zal deze notering helpen om de cryptomarkt en de traditionele aandelenmarkt met elkaar te verbinden, aangezien COIN wordt geprijsd en verrekend in BUSD, Binance’s stablecoin.

Het nieuws over de notering van COIN / BUSD komt nadat Binance maandag begon met de handel in tokenized aandelen en het TSLA / BUSD handelspaar noteerde. Na de notering kreeg het paar een sterke reactie van de markt en registreerde het een handelsvolume van £ 4,86 miljoen in slechts drie dagen. Daartoe merkte Binance op dat het ernaar streeft te blijven voldoen aan de eisen van de markt door meer aandelentokens en functies toe te voegen.

De beurs voegde toe dat de aandelenhandel actief zal zijn tijdens traditionele beursuren. De aandelenmarkt is echter niet beschikbaar voor mensen die in de VS, het vasteland van China en Turkije wonen, naast andere beperkte rechtsgebieden. Binance merkte verder op dat in aanmerking komende handelaren moeten voldoen aan Know-Your-Customer vereisten en andere nalevingsvoorwaarden voordat ze kunnen deelnemen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld