Field Trip Health CEO praat over de psychedelica industrie

By: Ajay Pal Singh
Ajay Pal Singh
Ajay werkte bij Tata Motors in projectplanning, voordat hij zijn passie voor aandelen ontdekte. Tegenwoordig woont hij in Canada… read more.
on jun 9, 2021
  • Field Trip ontwikkelt en levert psychedelische therapieën.
  • Field Trip heeft een aanvraag ingediend om openbaar te worden op NASDAQ.
  • Het handelt momenteel in de Verenigde Staten op de OTC markt (OTCQX) onder het symbool "FTRPF".

Field Trip Health Ltd. (OTCMKTS: FTRPF) uitvoerend voorzitter en mede-oprichter Ronan Levy en de speciale adviseur van het bedrijf, Tom Daschle, een voormalige senator van de Verenigde Staten, waren op CNBC om de toekomst van de psychedelica industrie en het bedrijf te bespreken.

Wat doet het bedrijf?

Field Trip ontwikkelt en levert psychedelische therapieën en heeft centra in Noord-Amerika en Europa.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Volgens de CEO richt het bedrijf zich momenteel op psilocybine, MDMA, DMT, LSD en enkele volgende generatie moleculen. Het bedrijf heeft twee divisies: de Field Trip Discovery-divisie en de Field Trip Health-divisie. Voortbouwend op de Discovery-divisie zei hij:

“Een daarvan is onze Field Trip Discovery-divisie, die zich richt op de volgende generatie psychedelische moleculen. Het huidige onderzoek naar de klassieke psychedelica laat een ongelooflijke belofte en werkzaamheid zien. Het betekent niet dat ze niet verbeterd kunnen worden en er zijn een aantal manieren waarop we denken dat we met name psilocybine kunnen verbeteren.”

Terwijl hij het verschil maakte met conventionele farma en de tweede divisie uitlegde, voegde hij eraan toe:

“Aan de andere kant staat de Field Trip Health-divisie die de klinische infrastructuur ontwikkelt en uitbouwt om dit soort therapieën te leveren. Het unieke aan psychedelica is dat het geen conventionele farma of biotech is, maar ervaringsgerichte geneeskunde, wat betekent dat de daadwerkelijke ervaring rond de drugssessie net zo belangrijk is als de drug zelf.”

Field Trip heeft een aanvraag ingediend om openbaar te worden op de NASDAQ

In een persbericht eerder vandaag maakte Field Trip bekend dat het een aanvraag heeft ingediend om zijn gewone aandelen te noteren op de NASDAQ aandelenmarkt.

“Door ons aan te melden voor de NASDAQ, verklaren we aan de wereld dat Field Trip zo’n bedrijf van wereldklasse is”, zei Levy.

Field Trip blijft handelen op de Toronto Stock Exchange onder het symbool “FTRP”. Het handelt in de Verenigde Staten op de OTC markt (OTCQX) onder het symbool “FTRPF” en zal daar genoteerd blijven totdat zijn aandelen op de NASDAQ worden genoteerd.

Er is een echte paradigmaverschuiving gaande met betrekking tot onderzoek en wetenschap over psychedelica

Daschle gelooft dat er op dit moment een echte paradigmaverschuiving gaande is met betrekking tot onderzoek en wetenschap. Mensen worden zich ook meer bewust van het vermogen van psychedelica om psychische problemen aan te pakken.

Hij denkt ook dat we herstellen van verkeerde informatie die in het verleden decennialang rond deze therapieën heeft plaatsgevonden en voegde eraan toe:

“Naarmate we meer leren, naarmate de wetenschap wordt toegepast, beginnen we de enorme kansen te waarderen die er zijn, vooral op het gebied van de geestelijke gezondheid, zowel voor cannabis als voor psychedelica.”

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld