Peloton heeft een nieuw programma om werknemers fit te houden

By: Ruchi Gupta
on jun 22, 2021
  • Peloton onthult een nieuw bedrijfsprogramma dat gericht is op meer gebruikers.
  • Zakelijke leden van aangemelde bedrijven om aangepaste functies te ontvangen
  • Het lidmaatschap van het peloton steeg tijdens de pandemie toen mensen zich tot thuistrainingen wendden.

Peloton Interactive Inc. (NASDAQ: PTON) lanceerde dinsdag een bedrijfswelzijnsprogramma omdat het bedrijf meer klanten wil bereiken en zijn gebruikersbestand wil uitbreiden. Met de lancering zullen bedrijven die zich aanmelden hun werknemers een gesubsidieerd Peloton digitaal fitness-lidmaatschap aanbieden om toegang te krijgen tot zijn loopbanden en hoogwaardige fietsen.

Peloton past zich aan post-lockdown scenario’s aan

Het thuisfitnessbedrijf dat tijdens de COVID-19 pandemie een sterke vraag zag toenemen, wil zijn activiteiten diversifiëren, aangezien meer bedrijven verwachten dat werknemers terugkeren naar kantoor, terwijl sommige bedrijven dit verplicht stellen. Om het feit aan te pakken dat de belangrijkste consumenten thuis niet langer gemakkelijk toegang hebben tot hun fitnessapparatuur, werkt Peloton samen met zakelijke partners om aangepaste functies aan te bieden, waaronder groepsoefeningen en teamtags.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Deze functies zijn ook bedoeld om de band tussen collega’s te versterken en verantwoordelijkheid aan te moedigen. Evenzo zal Peloton zakelijke partners helpen bij het opzetten van kantoorfitnessruimtes. Enkele van de eerste zakelijke klanten die hebben getekend voor het bedrijfsprogramma zijn Samsung Electronics (LON: BC94), Wayfair Inc. (NYSE: W), SAP (NYSE: SAP) en de Britse telecommunicatiegigant Sky.

Peloton president William Lynch verklaarde dat het nieuwe aanbod een van de belangrijkste groeikanalen van het bedrijf zou zijn. Hij voegde eraan toe dat het bedrijf vorig jaar begon te investeren in het zakelijke wellnessprogramma na verzoeken van bedrijven om samen te werken.

Nieuwe functies om werknemers te verleiden terug te keren naar kantoor

De voordelen van kantoorfitness zullen bedrijven helpen om mensen na de pandemie terug naar kantoor te lokken of helpen bij het behouden van personeel op een zeer competitieve arbeidsmarkt. De laatste tijd zijn werknemers op zoek naar gezondheidsgerelateerde voordelen op het werk, en de meesten geven de voorkeur aan werkplekken waar werk en privé in evenwicht zijn.

Volgens Lynch beginnen werkgevers een verband te zien tussen productiviteit en gezonde werknemers. Naast hardloop- en fietsinhoud, bevat de Peloton-fitness-app ook yoga-, kracht- en bemiddelingslessen. Hij zei:

“Met de terugkeer naar het werk, en omdat bedrijven erkennen dat ze gezonde werknemers nodig hebben – vooral als ze uit de pandemie komen – hebben we een ongelooflijke vraag naar het platform gezien. We hebben het gevoel dat onze timing geweldig is.”

Peloton zag het ledental stijgen tijdens de pandemie

Het lidmaatschap van Peloton en de vraag naar zijn uitrusting stegen op het hoogtepunt van de pandemie, waardoor het aandeel met meer dan 400% steeg. De aandelen zijn echter tot nu toe met 29% gedaald, voornamelijk als gevolg van de bezorgdheid dat met de versoepeling van COVID-19, mensen waarschijnlijk terug zullen gaan naar fitnessboetieks of de sportschool en thuistrainingen mijden.

In 2020 verdubbelde de omzet van het bedrijf bijna tot $ 1,8 miljard, met een aantal aangesloten fitnessleden van 2,08 miljoen.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld