Moet ik Polygon (MATIC) nu kopen? Een Launchpad dat zijn toekomstige waarde definieert

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko maakt gebruik van zijn passie voor cryptocurrencies en leert beleggers elke dag iets nieuws. In zijn vrije tijd… read more.
on jun 23, 2021
  • Polygon is een van de snelste Layer 2 oplossingen om te groeien.
  • Het heeft de afgelopen 24 uur een gestage waardestijging van 10% gezien.
  • Mark Cuban heeft kort geleden openlijk geïnvesteerd in het project.

Het Polygon MATIC/USD netwerk, voorheen bekend als het Matic Network, heeft de laatste tijd veel steun gekregen.

Op 16 juni sloot Mark Cuban, een miljardair investeerder, zich aan bij een executive van toonaangevende cryptocurrency projecten in een paneldiscussie op de virtuele DeFi Summer conferentie.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Hier bevestigde hij dat hij had geïnvesteerd in de Ethereum Layer 2 Scaling Solution Polygon en vermeldde dat afgezien van Bitcoin en Ethereum, het Polygon netwerk de concurrentie “vernietigt”:

Cuban houdt van Polygon: wat nu?

Polygon (MATIC) heeft de steun van ten minste één opmerkelijke miljardair investeerder die zijn geld er op inzet. Maar is dit genoeg reden om nu MATIC te kopen?

Hoewel Cuban’s steun geloofwaardigheid verleent aan de optimistische Polygon vooruitzichten, heeft de munt verschillende katalysatoren om op zichzelf de groei te ondersteunen. Op 22 juni zijn Polygon en de Liquality Wallet samengebonden om cross-chain bridge functionaliteit in het Polygon ecosysteem mogelijk te maken.

Het idee hier is om een soepele en naadloze ervaring te bieden voor gebruikers die zowel Polygon assets als dApps willen gebruiken in een portemonnee met meerdere ketens. Dit verhoogt op zijn beurt de gebruikersbasis en interesse in het token, waardoor de prijs en waarde ervan toenemen.

Op woensdag plaatste MoonEdge, het eerste lanceerplatform van Polygon, een artikel op Medium waarin in detail wordt uitgelegd waarom het voor Polygon heeft gekozen. In het kort, MoonEdge koos Polygon vanwege de volledige compatibiliteit met de Ethereum Virtual Machine (EVM), schaaloplossingen en de interoperabele toekomst, en vanwege het feit dat ze geloven dat de beste projecten zich zullen wenden tot Polygon’s verbeterde versie van Ethereum voor hun projecten, en ze hebben MoonEdge nodig om ze te helpen lanceren.

Het MoonEdge Launchpad toont ook veel hype en opwinding over Polygon, wat veel toekomstige projecten in de blockchain zal brengen en op zijn beurt de behoefte en waarde van het MATIC token zal verhogen.

Moet u Polygon (MATIC) kopen?

Op 23 juni had Polygon (MATIC) een waarde van $ 1,18.

Polygon is woensdag met meer dan 25% gestegen tot $ 1,21 als reactie op twee duidelijke bullish katalysatoren. Ondanks de sterke winsten heeft de munt veel ruimte om te stijgen. We zagen MATIC op 15 juni stijgen tot $ 1,69 en we weten dat het op 18 mei 2021 zelfs $ 2,45 bereikte. Dit laat zien hoe ver Polygon in het verleden is gegaan en hoe ver we kunnen verwachten dat het zijn waarde in de loop van de tijd zal verhogen

Voorlopig kan het voor $ 1,20 een waardevolle investering zijn als u het voor de lange termijn wilt vasthouden. Met de toename van de populariteit van het lanceerplatform, kunnen we begin 2022 echt veranderingen en drastische verschillen gaan zien, waar het de potentie heeft om de $ 2 te bereiken.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld