Morgan Stanley kiest Cisco als beste aandeel in H2

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh is een actieve volger van wereldaangelegenheden, technologie, een fervent lezer en speelt graag tafeltennis in zijn vrije tijd. read more.
on jul 7, 2021
  • Morgan Stanley beoordeelt Cisco als outperform met een koersdoel van $57.
  • Saccocia en Najarian bespreken Morgan Stanley's aanbeveling op CNBC.
  • De aandelen van het bedrijf sloten dinsdag ongeveer 0,5% lager.

Morgan Stanley koos dinsdag Cisco Systems Inc. (NASDAQ: CSCO) uit als het beste aandeel voor de tweede helft van 2021. Het koersdoel van $ 57, dat een groei van 7% vertegenwoordigt, is echter misschien niet zo lucratief als sommigen zouden verwachten van een aandeel dat Morgan Stanley scoort op ‘outperform’.

Shannon Saccocia’s opmerkingen over CNBC’s “Halftime Report”

Chief Investment Officer Shannon Saccocia van Boston Private is echter comfortabel met een groei van 7% in de tweede helft van 2021. Als aandeelhouder van Cisco sprak ze vertrouwen uit in het “Halftime Report” van CNBC dat het potentieel van het aandeel veel verder gaat dan de komende zes maanden.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

“De klop op Cisco is dat iedereen het heeft over alles wat naar de cloud gaat. Hybride omgevingen zullen blijven bestaan en Cisco is zeer goed geplaatst om daarvan te profiteren. Geweldig dividend met vrije kasstroom die dat dividend ondersteunt; Ik hou van het aandeel, en ik hou ervan voor een veel langere termijn dan alleen de komende zes maanden”, merkte Saccocia op.

Cisco rapporteerde in mei zijn financiële resultaten over het derde kwartaal die hoger waren dan de schattingen van analisten voor winst en omzet. De winstverwachting voor het vierde kwartaal was echter zwakker dan verwacht.

Peter Najarian zegt dat Cisco een zeer stabiel bedrijf is

Tijdens hetzelfde interview met CNBC, medeoprichter van optionMONSTER, noemde Peter Najarian Cisco ook “een zeer stabiel bedrijf”. Hoewel hij erkende dat de prestaties niet veelbelovend waren sinds hij in mei op het aandeel sprong, is hij er zeker van dat er in de toekomst dingen zullen veranderen.

“Ik voel me niet nerveus over deze naam of wat dan ook. Als ik naar de K/W (koers-winstverhouding) kijk, handelt deze nog steeds erg goedkoop, vooral als je wilt handelen tegen enkele van de andere grote tech namen. Deze naam wordt nog steeds verhandeld tegen een K/W die erg aantrekkelijk is, maar dat is waarschijnlijk de reden waarom we niet zoveel voordeel zien.”

Het nieuws komt slechts een week nadat Evercore ook een koop rating aan Cisco heeft toegekend. De aandelen van het bedrijf sloten dinsdag ongeveer 0,5% lager.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld