AMC CEO: dit is waar het bedrijf naar toe gaat

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh is een actieve volger van wereldaangelegenheden, technologie, een fervent lezer en speelt graag tafeltennis in zijn vrije tijd. read more.
on okt 19, 2021
  • CEO Adam Aron bespreekt de toekomst van AMC op CNBC.
  • AMC Entertainment Holdings streeft ernaar de cryptomarkt te penetreren.
  • Tegelijkertijd werkt de bioscoopketen aan de versterking van haar core business.

AMC Entertainment Holdings Inc (NYSE: AMC) heeft nog een lange weg te gaan om terug te komen op het niveau van 2019, maar CEO Adam Aron zegt dat u niet moet kijken naar wat AMC was vóór de pandemie.

Naysayers zouden erop wijzen dat in 2019 uw marktkapitalisatie X was, hoe u daar ooit zult komen, en zij voorspellen dat onze aandelen zullen dalen. Maar zoals Jim Cramer zegt: je bestuurt geen auto door in de achteruitkijkspiegel te kijken, je bestuurt een auto door vooruit te kijken.

AMC wil de cryptomarkt penetreren

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Volgens CEO Aron bieden miljarden dollars aan contanten en liquiditeit die particuliere beleggers in AMC hebben gestoken een zeldzame kans om het bedrijf te transformeren in zoveel meer dan het in 2019 was. In zijn interview met Brian Sullivan van CNBC zei hij:

We hebben veel lawaai gemaakt over hyperactief worden in cryptocurrency. Er zijn veel redenen waarom AMC een succesvolle uitgever en verlosser van cryptocurrency zou kunnen zijn. En dat is slechts één van de zes ideeën waar we nu aan werken.

De bioscoopketen blijft haar core business versterken

Tegelijkertijd versterkt AMC echter ook zijn kernactiviteiten op het gebied van theater. Het is onlangs begonnen met het screenen van een paar sportevenementen, waaronder NFL wedstrijden, WWE Pay-Per-Views en UFC evenementen. Het in Kansas gevestigde bedrijf is in gesprek om “zijn rechten te verbreden” op al deze fronten, voegde de CEO eraan toe.

Ooit een bedrijf dat vecht voor zijn voortbestaan met een aandelenhandel van $ 2,0 per aandeel, heeft AMC vandaag een marktkapitalisatie van $ 21 miljard na een stijging van 1900% sinds het begin van het jaar.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld