3 Cathie Wood aandelen om te kopen in de dip

Door:
op Nov 23, 2021
Listen
  • De aandelen van Cathie Wood zijn dit jaar achtergebleven bij de markt.
  • Het Ark Innovation Fund is met meer dan 35% gecrasht ten opzichte van zijn hoogste punt ooit.
  • We leggen het tegendeel uit voor Square, Zoom Video en Coinbase.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De aandelen van Cathie Wood hebben het dit jaar niet goed gedaan. Het Ark Innovation Fund (NYSE: ARKK) is dit jaar met meer dan 35% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau. Erger nog, de meeste van de grootste bedrijven die erin zijn opgenomen, zoals Zoom Video, Teladoc Health, Square en Spotify, zijn met dubbele cijfers ten opzichte van hun YTD hoogtepunten gecrasht. Hier zijn enkele van de beste Cathie Wood aandelen om te kopen als 2021 eindigt.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Square

Copy link to section

Square (NASDAQ: SQ) is een snelgroeiend betalingsverwerkingsbedrijf. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan, waaronder het populaire Cash App platform. Het helpt verkopers ook om betalingen te accepteren. Het belangrijkste is dat het eigenaar is van Square Capital, een product dat leningen verstrekt aan kleine bedrijven. Het Ark Innovation Fund heeft een belang in Square ter waarde van meer dan $ 700 miljoen.

De aandelenkoers van Square heeft het dit jaar moeilijk gehad, omdat beleggers voorspellen dat de groei zal blijven vertragen. Veel investeerders zijn ook van mening dat de gigantische overname van Afterpay geen significante waarde zal toevoegen aan het bedrijf. Als zodanig is het met meer dan 27% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau dit jaar. Het handelt ook op het laagste niveau sinds mei van dit jaar.

Toch is er een mogelijkheid dat de aandelenkoers van Square zal herstellen. Ten eerste ziet het bedrijf nog steeds een indrukwekkende groei in zijn kernactiviteiten. Het heeft ook een sterk marktaandeel in al zijn segmenten en ik denk dat AfterPay de komende jaren zal helpen om de groei te stimuleren.

Square stock

Zoom Video

Copy link to section

Het Ark Innovation Fund bezit een belang in Zoom Video (NASDAQ: ZM) ter waarde van meer dan $ 960 miljoen. Het aandeel was een van de best presterende in het fonds in 2020.

Dit jaar is het aandeel echter met meer dan 65% gecrasht ten opzichte van het hoogste niveau dit jaar. Dit gebeurde omdat investeerders zich zorgen bleven maken over de groei van het bedrijf naarmate de pandemie voorbij is.

Toch is er een tegendraadse zaak voor de Zoom aandelenprijs. Ten eerste, zoals het bedrijf maandag liet zien, is de groei nog steeds sterk. De omzet van het bedrijf is met meer dan 30% gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar.

Het bedrijf heeft een goede merknaam, een sterk marktaandeel en terugkerende inkomsten. Het heeft ook een kans om zijn ARPU te laten groeien door meer producten toe te voegen. Daarom vermoed ik dat het aandeel de komende jaren substantieel hoger zal zijn dan het huidige niveau.

Zoom Stock Price

Coinbase

Copy link to section

Het ARKK fonds heeft een belang in Coinbase (NASDAQ: COIN) ter waarde van meer dan $ 1,1 miljard. Trouwens, Cathie Wood is een van de meest bullish investeerders op Bitcoin. Toch is de koers van het Coinbase aandeel dit jaar met bijna 30% gedaald ten opzichte van het hoogste niveau.

Net als Zoom is er een tegenstrijdig argument voor Coinbase, vooral als u denkt dat de Bitcoin prijzen op de lange termijn zullen blijven stijgen. Ook heeft het bedrijf een sterk marktaandeel in de branche. Het heeft ook meer ruimte om te groeien naarmate meer institutionele beleggers zich tot cryptocurrencies wenden om groei te vinden. Daarom zal de COIN aandelenkoers waarschijnlijk terugveren.

Coinbase stock price
Beurs Tech