Ad

Zuid-Koreaanse presidentskandidaat gebruikt NFT om campagnegeld in te zamelen

Door:
op Jan 4, 2022
Listen
  • De Democratische Partij is van plan NFT's uit te geven voor Jae-Myung's campagnegeld.
  • Volgens het campagneteam van Jae-Myung zullen de NFT's zijn gezicht en verkiezingsbeloftes bevatten.
  • Met NFT's probeert de partij jonge kiezers voor zich te winnen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Lee Jae-Myung van de regerende Democratische Partij wil non-fungible tokens (NFT’s) gebruiken om zijn presidentiële campagne te financieren. Een rapport onthulde dit nieuws op 2 januari en merkte op dat Jae-Myung van plan is jonge, technisch onderlegde kiezers te lokken om zich door deze stap bij zijn kamp te voegen. Naar verluidt zullen de NFT’s het gezicht en de verkiezingsbeloftes van Jae-Myung bevatten.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Volgens het rapport zal de Democratische Partij de NFT’s uitgeven aan mensen die bijdragen aan de campagne van Jae-Myung voor de komende presidentsverkiezingen van 9 maart. Zijn team gelooft dat NFT’s zullen dienen als een nieuw medium voor berichten aan kiezers. Bovendien beweert de commissie dat de digitale verzamelobjecten politieke memorabilia zouden introduceren bij een nieuwe generatie digitale autochtonen.

In een reactie op deze fondsenwervingsstrategie zei Kim Nam-kook, een ambtenaar van het campagnecomité:

Aangezien de jonge generatie van in de twintig en dertig geïnteresseerd is in opkomende technologieën, waaronder virtuele activa, NFT’s en de metaverse, zou dit soort fondsenwerving hen kunnen aanspreken.

Naast NFT’s zoekt de Democratische Partij ook naar andere manieren om opkomende technologieën te omarmen, waaronder het accepteren van cryptodonaties. Als Jae-Myung met succes geld inzamelt via NFT’s, beweert de partij dat hij de allereerste presidentskandidaat zal worden die digitale verzamelobjecten gebruikt om zijn campagne te financieren.

Politici blijven opkomende technologieën omarmen om fondsen te werven

Copy link to section

Dit nieuws komt nadat Rep. Lee Kwang-jae van de regerende Democratische Partij van Korea aankondigde dat hij medio januari cryptodonaties zou gaan accepteren. Met deze optie kan iedereen die hem wil ondersteunen crypto naar de portemonnee van zijn kantoor sturen. Naar verluidt zou de manager van de portemonnee de ontvangen crypto omzetten in de Koreaanse won en het geld op de sponsoraccount van Kwang-jae storten.

Hij legde uit waarom hij besloot cryptodonaties te omarmen, zei Kwang-Jae:

Ik heb een diep gevoel van spijt gehad dat de politici hier een verouderde perceptie van digitale activa hebben gehad op een cruciaal moment waarop de blockchain technologieën die worden gebruikt voor cryptocurrencies, NFT’s en de metaverse, dag na dag snel vooruitgaan.

Hij voegde eraan toe dat het de hoogste tijd is dat Zuid-Koreaanse leiders beginnen te experimenteren met crypto’s om hun begrip van de technologie te verbeteren en hun kijk op digitale valuta’s en NFT’s te veranderen.

Hoewel Zuid-Koreaanse politici graag profiteren van de voordelen van het omarmen van crypto en NFT’s, is het de moeite waard om erop te wijzen dat deze trend het afgelopen jaar is begonnen. Blake Masters, een kandidaat voor de Senaat van Arizona, onthulde bijvoorbeeld dat hij zijn aanhangers NFT’s van Zero to One wil aanbieden, een boek dat hij samen met miljardair-ondernemer Peter Thiel schreef.

Ad

Op zoek naar eenvoudig te volgen handelssignalen voor crypto, forex en aandelen? Maak handelen eenvoudig door ons team van pro-traders te kopiëren. Consistente resultaten. Meld je vandaag nog aan bij Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Azië Crypto