Zal Charter Communications opstijgen uit de oversold regio?

By: Motiur Rahman
Motiur Rahman
Md Motiur onderzoekt graag hoe bedrijven de uitdagingen oplossen, waarmee de wereld de komende decennia te maken zal krijgen.… lees meer.
on mei 14, 2022
  • Fundamentele sterke punten hielpen Charter Communications de afgelopen twee weken uit de bearmarkt te komen.
  • Het bedrijf rapporteert groei voor klanten en inkomsten.
  • Charter Communications zal naar verwachting stijgen naar een waardering van $ 490.

Charter Communications ( NASDAQ:CHTR ) is deze week met 1,19% gestegen om te handelen op $465. Dit is de tweede week van het aandeel in een stijgende lijn die de marktbears trotseert. Vorige week sloot de teller 7,30% hoger.

In de Q1-winstoproep van twee weken geleden rapporteerde Charter Communications een groei van de winst per aandeel van $ 4,11 naar $ 6,59. De omzet steeg van $ 12,52 miljard naar $ 13,2 miljard in het eerste kwartaal. De groei werd ondersteund door een toename van het aantal klanten in alle omzeteenheden. Dit omvatte residentiële internetverbindingen, residentiële video en spraak.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De prestaties van Charter Communications dragen de kenmerken van fundamentele sterke punten. Dit maakt het aandeel een goede keuze voor waarde- en groeiinvesteringen. Onderzoek van Zacks heeft het aandeel A beoordeeld op zowel waarde als groei. Op momentum heeft het aandeel een F-rating. Het zijn deze sterke fundamenten die Charter Communications uit de berentrend hebben getrokken.

Charter Communications herstelt van een dip

Bron – TradingView

Uit prijsgrafiekanalyse blijkt dat het aandeel mogelijk steun heeft gekregen rond de $ 430. De tijd zal uitwijzen of de steun standhoudt. Tegen de prijs van $ 465 wordt het aandeel verhandeld tegen een RSI van 30,55. Daarom komt het aandeel net uit het oversold gebied. Deze analyse voorspelt dat Charter Communications waarschijnlijk geleidelijk zal stijgen tot een waardering van $ 490. Onder de huidige marktomstandigheden is het onwaarschijnlijk dat het aandeel boven de $ 500 zal komen.

Samenvatting

Al met al blijft Charter Communications fundamenteel sterk als waarde- en groeiaandeel. Recente prestaties laten zien dat het aandeel de druk van de bearmarkt zal doorstaan. We voorspellen dat het aandeel zal stijgen tot $ 490.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money