Ad

Cronos (CRO) vormt dubbele top nu TVL van VVS Finance en Tectonic stijgt

Door:
op Nov 15, 2023
Listen
  • De Cronos-tokenprijs is hersteld na drie opeenvolgende dagen te zijn gedaald.
  • Het CRO-token vormt langzaam een dubbel toppatroon op de daily chart.
  • DeFi-protocollen zoals VVS Finance en Tectonic hebben hun TVL zien springen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De prijs van Cronos (CRO) veerde woensdag terug, terwijl de meeste cryptocurrencies hun comeback voortzetten. Het token steeg naar een intraday-high van $0,1100, wat hoger was dan het dieptepunt van deze week van $0,084. In totaal is de economie met meer dan 100% gestegen ten opzichte van het laagste punt in oktober.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

VVS Financiën TVL stijgt

Copy link to section

Cronos, voorheen bekend als Crypto.com Coin, heeft het de afgelopen dagen goed gedaan. Deze opleving vond plaats vanwege de aanhoudende crypto-rally. Bitcoin, de grootste munt ter wereld, is boven de $35.000 gestegen, terwijl Ethereum boven de $2.000 is gestegen. De totale marktkapitalisatie is gestegen tot ruim $1,4 biljoen.

De aanhoudende crypto-rally heeft de tokens van de meeste gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen hoger gestuwd. PancakeSwap, dYdX en THORChain zijn bijvoorbeeld de afgelopen 24 uur met meer dan 20% gestegen. Andere gerelateerde tokens zoals Synthetix en OKB zijn gestegen.

Op dezelfde manier is Coinbase, de enige beursgenoteerde beurs in de Verenigde Staten, de afgelopen maanden ook sterk gestegen. De mening is dat de crypto-rally zal leiden tot meer vraag naar digitale valuta.

Cronos heeft ook een sprong gemaakt nu het VVS Finance-platform een hoge vlucht neemt. VVS, de grootste DEX in zijn ecosysteem, heeft zijn volume zien stijgen. De Total Value Locked (TVL) is de afgelopen 30 dagen met ruim 54% gestegen tot ruim $190 miljoen. Dit is een teken dat de vraag weer begint aan te trekken.

Verder heeft Tectonic (TONIC), een toonaangevend leenprotocol in het ecosysteem, ook meer volume gezien. De TVL is gestegen naar ruim $129,68 miljoen, een stijging van 6% in de afgelopen 30 dagen. Andere best presterende spelers in het ecosysteem zijn MM Finance, Veno Finance en Argo Finance.

In totaal heeft Cronos een gecombineerde DeFi TVL van meer dan $370 miljoen, wat nog steeds lager is dan het hoogste punt ooit van meer dan $4,4 miljard. In CRO-termen heeft het ecosysteem een TVL van 4,21 miljard, wat hoger is dan het dieptepunt van deze maand van 3,48 miljard CRO.

Verder heeft Crypto.com onlangs een licentie gekregen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), waardoor de prijs van CRO ook steeg.

Cronos prijsvoorspelling

Copy link to section

De daggrafiek laat zien dat de prijs van CRO de afgelopen weken een sterke bullish trend heeft doorgemaakt. Het veert nu terug na een val van de afgelopen drie opeenvolgende dagen. CRO is ver boven de 50-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden gebleven. Tegelijkertijd is de Relative Strength Index (RSI) iets onder het overboughtpunt gezakt.

Daarom vermoed ik dat de munt langzaam een dubbeltoppatroon vormt, waarvan het hoogste niveau $0,1230 bedraagt. De halslijn van dit patroon bedraagt $0,084. Daarom heeft het token wat meer voordeel, aangezien kopers zich richten op de YTD-high van $0,1231.

Crypto Wallets Crypto.com & Cronos Ethereum OKB Staking Crypto Synthetix Network Token THORChain Threshold Waves Wings Crypto Trading Tips