Ad

Akash Network, Render Token voorspelt een voorsprong op de inkomsten van Nvidia

Door:
op May 24, 2024
Listen
  • Nvidia publiceert woensdag haar financiële resultaten.
  • Deze cijfers zullen gevolgen hebben voor zowel aandelen als crypto.
  • Enkele van de beste munten om naar te kijken zijn Akash Network en Render Token.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Render Token (RNDR) en Akash Network (AKT) tokens bleven woensdagochtend binnen een krap bereik, terwijl traders zich concentreerden op de komende Nvidia-winsten . Het AKT-token handelde op $5,70, ongeveer 87% boven de laagste swing op 13% van april en 2.310% hoger dan het dieptepunt van vorig jaar.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Nvidia-winsten vooruit

Copy link to section

Render Token daarentegen steeg naar $11, een stijging met ruim 74% ten opzichte van het laagste niveau in april en met 2.600% ten opzichte van het dieptepunt van vorig jaar. De twee tokens hebben een marktkapitalisatie van respectievelijk ruim $1,3 miljard en ruim $4,2 miljard.

Deze tokens stonden dit jaar in de schijnwerpers vanwege hun rol in de snelgroeiende kunstmatige intelligentie (AI)-industrie. Dat komt omdat de twee netwerken gedecentraliseerde verwerkingskracht bieden aan ontwikkelaars van over de hele wereld.

Akash Network geeft gebruikers toegang tot geavanceerde Nvidia H100, A100 en A6000 tegen concurrerende prijzen. Gebruikers kunnen ook hun vrije ruimte ter beschikking stellen en geld verdienen in de vorm van de AKT-tokens. Volgens de website hebben gebruikers sinds de oprichting meer dan $ 511.000 in het netwerk uitgegeven.

Render Network biedt gedistribueerde GPU-renderingoplossingen op de blockchain. Als gevolg hiervan hebben gebruikers toegang tot bronnen van wereldklasse, waardoor GPU-rendering aanzienlijk eenvoudiger, goedkoper en efficiënter wordt.

Daarom zullen de AKT- en RNDR-tokens in de schijnwerpers staan nu beleggers zich concentreren op de inkomsten van Nvidia, wat meer licht zal werpen op de GPU-vraag. Analisten verwachten dat de omzet van het bedrijf met ruim 200% zal stijgen naar ruim $24 miljard. Nvidia heeft een trackrecord in het overtreffen van de schattingen van analisten.

De sterke inkomsten van Nvidia zullen waarschijnlijk leiden tot meer winst in gerelateerde aandelen en cryptocurrencies en vice versa.

Ondertussen reageren Render Token en Akash Network op de stijgende verwachting dat de SEC Ethereum ETF’s zal goedkeuren en dat de Federal Reserve later dit jaar de rente zal gaan verlagen naarmate de Amerikaanse inflatie retraites.

Geef de tokenprijsvoorspelling weer

Copy link to section
REnder token

De dagelijkse grafiek laat zien dat de RNDR-tokenprijs op 13 april een dieptepunt bereikte op $6,3390. De koers is nu hersteld en gestegen naar $11,12, de hoogste swing sinds 28 maart. Recentelijk veranderde het het cruciale weerstandsniveau van $9,70 in een steun.

De render is voortdurend boven de voortschrijdende gemiddelden van 50 en 100 dagen gebleven, wat betekent dat de bulls de touwtjes in handen hebben. Het heeft echter een sterk weerstandsniveau gevonden op $11,58, zijn hoogste swing op 10 mei.

De Relative Strength Index (RSI) en de MACD-indicatoren zijn allemaal omhoog gegaan. Daarom zijn de vooruitzichten voor het token bullish zolang kopers het boven de weerstand op $11,58 duwen. Als dit gebeurt, zal de koers naar het hoogste punt van het jaar tot nu toe op $13,57 springen, wat ongeveer 22% boven het huidige niveau is.

Akash Netwerk prijsanalyse

Copy link to section
Akash Network

De grafiek hierboven laat zien dat het AKT-token een sterke comeback heeft gemaakt na het dieptepunt van $ 3 in april. Het heeft een stijgend kanaal gevormd dat in het zwart wordt weergegeven. Het bleef ook boven de 50-daagse en 100-daagse voortschrijdende gemiddelden.

Net als de Render Token wijzen de RSI- en MACD-indicatoren van Akash naar boven, wat betekent dat er enig momentum is. Daarom zal er meer opwaarts potentieel worden bevestigd als de prijs het cruciale weerstandsniveau naar $6,05 omdraait.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Beurs Crypto Trading Tips