Ad

CORE-prijs daalt ondanks Coinbase en Bithumb-lijst

Door:
op Jun 24, 2024
Listen
  • CORE-boost als Korea's op één na grootste beurslijst-token
  • Core is een gedecentraliseerd laag 1 DAO-project met ondersteuning voor Bitcoin-staking.
  • De prijs van het token daalde tijdens een bredere marktdip, ondanks het positieve nieuws van de afgelopen dagen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De kernprijs (CORE) daalde maandagochtend met bijna 5% en handelde de afgelopen 24 uur en de afgelopen week in het rood toen de bredere cryptomarkt een bearish patch bereikte.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Terwijl de prijs van Bitcoin daalde tot bijna $62.200 en Ethereum handelde naar $3.350, verspreidden de dalingen zich over de grote altcoins. Hierdoor daalde de wereldwijde cryptomarktkapitalisatie met ruim 3,5% tot $2,27 biljoen.

Uit de gegevens van CoinMarketCap blijkt dat het handelsvolume op de cryptomarkt in 24 uur met 55,8% is gestegen, waarbij meer dan $50,8 miljard werd verhandeld toen recente outperformers werden verkocht.

Bithumb vermeldt het Core-token

Copy link to section

Bithumb, de op een na grootste cryptocurrency-uitwisseling in Zuid-Korea, heeft handelsondersteuning voor Core toegevoegd. De beurs verwacht vandaag CORE/Koreaans gewonnen handelsparen te lanceren. Stortingen gaan om 15.00 uur open, terwijl opnames vanaf 17.00 uur mogelijk zijn.

Dit zou een grote impuls kunnen zijn voor Core, dat onlangs ook op Coinbase is geland. De in de VS gevestigde cryptogigant kondigde op 20 juni de notering van CORE aan, waarmee ondersteuning voor CORE op het Core DAO-netwerk werd toegevoegd.

De aankondiging om CORE te noteren op Bithumb, de op een na grootste crypto-exchange in Zuid-Korea na Upbit, zorgde ervoor dat de prijs van het token met meer dan 4% steeg.

Op 20 juni, toen Coinbase CORE-handel met USD-paren aankondigde, steeg de prijs van het token met meer dan 8% tot boven de $1,48.

Notering op grote beurzen heeft de voordelen dat het meer zichtbaarheid biedt en de liquiditeit voor tokens verbetert. Hoewel Coinbase en Bithumb CORE deze positieve punten zouden kunnen bieden, heeft de huidige markt het sentiment getemperd – vandaar de prijsstrijd van CORE.

Dat verklaart de vluchtige winst van maandag.

CORE handelt momenteel rond de $1,34, een daling van 4% in 24 uur en een daling van 16% de afgelopen week. Door de daling daalt de Core-prijs verder weg van het hoogste punt ooit van $ 6,14 dat in februari 2023 werd bereikt. Momenteel ligt de CORE ruim 78% lager dan die piek.

Wat is kern (CORE)?

Copy link to section

Core is een gedecentraliseerd laag 1-project dat het ecosysteem van Bitcoin ondersteunt via een gecombineerd consensusmechanisme genaamd Satoshi Plus.

Het maakt gebruik van de DAO Delegated Proof of Work (DPoW) en Delegated Proof of Stake (DPoS) mechanismen, wat betekent dat Bitcoin-mijnwerkers kunnen deelnemen aan het valideren van slimme contracten.

Gebruikers krijgen CORE-tokens als beloning, waardoor een omgeving wordt geboden die zowel mijnwerkers als platformgebruikers sterker maakt. Het native token zorgt voor netwerkhulp bij alle betalingen en maakt zowel staking als beheer mogelijk.

De groeivooruitzichten van Core omvatten onder meer de groeiende tractie te midden van de acceptatie door gebruikers van niet-bewarende BTC-staking.

Dit betekent dat het platform helpt om van de Bitcoin van de houders een rendement opleverende activa te maken, waardoor ze beloningen kunnen verdienen op hun BTC terwijl ze binnen het veilige Bitcoin-netwerk blijven.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Coinbase Wereld