Overkjøpt Walmart bryter pivotnivået

Av:
apr 22, 2022
Listen to this article
  • Walmart har styrket seg 10 % på én måned.
  • Aksjen handler over nøkkelmotstanden på $155 og $157 pivotsonen.
  • Walmart ser ut til å være overkjøpt, og investorer bør se etter å kjøpe lavere.

Walmart Inc. (NYSE:WMT) har styrket seg med imponerende 10 % på bare én måned. Vi anbefalte et kjøp på en kort tilbakegang da aksjen brøt nøkkelmotstanden på $151. Aksjen trakk seg tilbake etter å ha nådd en topp på $157, noe som åpnet for flere kjøpshandler. Aksjen brøt igjen $157-nivået og er nå på vei høyere, og handles for tiden til $160,50.

Viktige nyheter, inkludert en annonsert økning i utbytte i februar, har styrket Walmart. I det siste dukket det opp nyheter om at Walmart hadde inngått en avtale med Plug Power for å levere flytende grønt hydrogen.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Drivstoffet vil drive Walmarts lastebiler ved distribusjons- og leveringssentrene. Aksjen har steget siden nyhetene, som kom 19. april. Ved gjeldende handel handler Walmart over et pivotområde på $157, hvor aksjen møtte en viss motstand. Er det på tide å kjøpe nå?

WMT går mot nye høyder etter å ha brutt over $157

Source – TradingView

Teknisk sett er Walmart-aksjen i et sterkt momentum. Siden midten av februar har den handlet etter et mønster med høyere høyder og høyere nedturer. Etter å ha brutt over $157-pivoten, kan aksjen nå nye høyder.

Ikke desto mindre peker en RSI-avlesning på 71 til en overkjøpt aksje. Selv om dette ikke signaliserer et umiddelbar fall, oppfordrer vi til forsiktighet da aksjen kan gå tilbake. Derfor oppfordrer vi til å kjøpe på en potensiell tilbakegang mot regionen mellom $151 og $157.

Sammendrag

Walmart er veldig sterk for tiden og kan gå høyere i løpet av de neste dagene. Aksjen ser imidlertid ut til å være overkjøpt, og en potensiell tilbakegang kan skje før det neste oppadgående trekket fortsetter. Investorer bør vurdere å kjøpe aksjen mot breakout-sonen og pivotnivået.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på kun få minutter med vår foretrukne megler, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money