Terra Classic styrker seg: her kan du kjøpe LUNC-mynt

Av:
sep 9, 2022
Oppdatert: sep 12, 2022
  • Terra Classic har steget over $0,0005211 etter en storslått vekst på 425,5 % de siste 14 dagene.
  • Oppgangen kommer midt i et forslag om skatteforbrenning fra Terra Classic-fellesskapet.
  • Her er en rask guide til hvor du kan kjøpe LUNC-mynt.

Siden den skjebnesvangre undergangen til den originale Terra LUNA på grunn av TerraUSD (UST) stablecoin-krasj og den resulterende harde gaffelen som resulterte i to Terra-blokkkjeder (Terra Classic og Terra 2.0), har Terra Classics LUNC-mynt slitt med å gjenvinne fotfeste.

Siden høsten har Terra Classic, som er den gamle Terra LUNA-blokkjeden og hvis opprinnelige token ble omdøpt til LUNC, gjennomført flere oppgraderinger og vedtatt en rekke forslag fra samfunnet for å prøve å hjelpe LUNC med å komme seg. Noen av forslagene vedtatt av Terra Classic inkluderer brenning og staking av LUNC.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Det siste forslaget som Terra Classic-fellesskapet forventes å stemme over i løpet av den kommende uken, er forslaget på 1,2 % skatteforbrenning som har mottatt støtte fra flere sentraliserte børser, inkludert MEXC, Gate.io og KuCoin blant andre.

For å hjelpe tradere som ønsker å dra nytte av det nåværende LUNC-oppgangen, har Invezz utarbeidet denne korte guiden om hvor man kan kjøpe LUNC-tokenet.

For å finne ut mer, fortsett å lese.

Beste steder å kjøpe LUNC-mynt

eToro

Kjøp LUNA med eToro idag

Binance

Binance har vokst eksponentielt siden det ble grunnlagt i 2017 og er nå en av, om ikke den største kryptovaluta børser på markedet.

Kjøp LUNA med Binance idag

Hva er LUNC?

LUNC er det opprinnelige symbolet til Terra Classic-blokkkjeden som er en rebrand av den gamle Terra LUNA-kjeden etter Terra-hardgaffelen som fant sted etter Terra LUNA-krasjen forårsaket av krasj av UST stablecoin.

Terra Classic-kjeden er også hjemmet til TerraUSD stablecoin som ble omdøpt til TerraUSD Classic (USTC).

Terra Classic har nylig blitt integrert i StarShip-metaversen, som er en av de største metaversene, hvor LUNC-tokenet vil bli brukt som betalingsmåte i StarShip-økosystemet og til gjengjeld vil StarShip bistå i den pågående LUNC-brenningen.

Bør jeg kjøpe LUNC i dag?

Hvis du ønsker å investere i en kryptovaluta som krasjet for noen måneder siden og for øyeblikket viser tegn til å komme seg, kan LUNC-mynten være et godt valg.

Likevel bør du være klar over det faktum at kjøp av kryptovalutamarkedet er ekstremt volatilt.

LUNC-myntprisprediksjon

Ved å følge momentumet til den nåværende oppadgående trenden ser analytikere på muligheten for at Terra Classic vil falle ytterligere de kommende ukene, spesielt etter implementeringen av den etterlengtede skatten på 1,2 %.

$ LUNC sosiale medier trender

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money