VIDEO: Investering i DeFi

Av:
nov 8, 2022
Listen to this article
 • Yield App og Trovio har lansert et $35M DeFi Fund
 • En moden, porteføljefokusert tilnærming til investering i DeFi
 • DeFi-miljøet har endret seg drastisk med Fed-økende renter og fallende kryptopriser

Det har vært et turbulent år i kryptovalutamarkedene.

Men desentralisert finans marsjerer videre. I dag på Invezz-podcasten intervjuer vi Tim Frost, administrerende direktør for Yield App (YLD), og Jon Deane, administrerende direktør i Trovio.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Yield App er en slags one stop shop kryptoplattform, mens Trovio er en hybrid kapitalforvalter. Sammen gir derfor Tim og Jon et unikt perspektiv på investering i DeFi og krypto generelt. Sammen har Yield App og Trovio også nettopp annonsert lanseringen av et $35 millioner DeFi Fund.

Vi tre prater om hva som skjer i markedet i år, med vekt på porteføljestyring. Begrepene «kapitalbevaring» og «risikoredusering» blir kastet rundt – men hvordan er dette mulig i en bransje der daglige bevegelser kan trekke ned 50 %? Vi diskuterer denne gåten, så vel som de generelle strategiene som begge selskapene følger.

Vi diskuterer også makro, og hvordan krypto passer inn i alt dette. Både Tim og Jon har vært rundt blokken (eller blokkjeden, bør jeg si) og har derfor sett bjørnesykluser før. Men hvordan skiller denne seg, gitt at den kommer midt i en tilbakegang i økonomien for øvrig. Siden Bitcoin først ble lansert i 2009, liker jeg alltid å understreke at dette er enestående i kryptotermer – digitale eiendeler har aldri før opplevd et bredere bjørnemarked.

Ikke desto mindre marsjerer DeFi videre – og vi diskuterer hvordan det klarte seg gjennom smittekrisen som feide krypto tidligere i år. Celsius, Three Arrows Capital og mange andre firmaer gikk under, men dette var CeFi i stedet for DeFi (som jeg skrev om tidligere).

Men hvordan er det å investere i DeFi, en bransje der yield er så viktig, mens rentene stiger? Denne tiden i fjor hadde vi renter i trad-fi på null og skyhøye DeFi-renter, men nå har vi Fed som raskt øker mot 5% mens DeFi har kommet rett ned. Jon, Tim og jeg prater om hvordan dette har påvirket bransjen.

Selvfølgelig, med episoden innspilt midt i FTX -kontroversen, ettersom CZs salgsordre av FTT sender krusninger over hele bransjen, kunne jeg ikke unngå å få tankene deres om bare den siste biten av galskapen i bransjen.

Som alltid ta gjerne kontakt med kommentarer!

Fortsett samtalen på Twitter med @InvezzPortal , @DanniiAshmore og @YieldApp . Eller besøk https://www.yield.app/ eller h ttps://www.trovio.io/ for mer informasjon.

Takk for at du lyttet, følg oss og abonner her:

 • Instead.com
 • YouTube
 • podcast
 • Podcast: Spotify
 • Podcast: Apple
 • Podcast: Google
 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn