Analyse: Skal du ta sjansen på FIFA NFTs på OKX

Av:
nov 23, 2022
Listen to this article
  • FIFA World Cup har blitt en populær begivenhet denne uken.
  • OKX lanserte FIFA NFT-er, som folk kan bytte mens arrangementet fortsetter.
  • OKX økte den totale premiepotten for konkurransen.

Det pågående verdensmesterskapet i fotball i regi av FIFA forventes å trekke milliarder av seere globalt. Arrangementet forventes også å bli en boom for blokkjedeindustrien. Et av de beste selskapene som ønsker å dra nytte av dette er OKX, som lanserte OKX NFT Football Cup. Du kan lese mer om disse NFT-ene her. Så, er det en god idé å handle disse NFT-ene?

Er OKX FIFA NFT-er verdt det?

Her er noen raske fakta du bør vurdere når du tar en avgjørelse om du ønsker å delta i OKX NFT Football Cup.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

  • Du kan lage opptil tre team-NFT-er uten kostnad (en på nettstedet, to til på OKX-appen).
  • Alternativt kan du kjøpe team-NFT-er gjennom meglerens Marketplace / sekundært NFT-marked.
  • Hvis laget du laget NFT-er for vinner, har du rett til en del av den faste premiepotten.
  • Din individuelle premie er underlagt den totale tilførselen av lagets NFT-er.

OKXs Football Cup NFT-er har blitt populære blant tradere og kryptobrukere. I følge nettstedet har de fleste preget NFT-er til støtte for Brasil etterfulgt av Argentina, Tyskland, Frankrike og England.

Disse lagene har fått over 72 158 personer til å lage NFT-ene sine. Totalt har disse lagenes premiepotter samlet inn over 834k USDT. Andre populære lag er Belgia, Spania og Nederland.

Videre er prosessen med å prege og handle NFT-ene relativt enkel. Alt du trenger å gjøre er å lage NFT for ditt foretrukne lag og vente til kampen er over. Disse belønningene vil fortsette å øke etter hvert som verdensmesterskapet fortsetter.

Under knockout-stadiet vil OKX legge til 10 USDT for hver NFT. For eksempel, hvis Argentina og Frankrike spiller og de to har 200 og 300 NFT-er i gruppespillet, vil OKX legge til 5000 USDT i premiepotten. Derfor, basert på din spådomsdyktighet og flaks, er det mulig å gjøre betydelige avkastninger.

Lav risiko, høy belønning

Hele prosessen virker som en morsom ting å gjøre mens du ser på World Cup-arrangementet. Den har også et lavrisiko- og høyt belønningspotensial avhengig av hvordan verdenscuparrangementet fortsetter. Gratis preging av fotball-NFT-er avsluttes når gruppespillet avsluttes 3. desember.

En høyere belønning skjer i konkurransen om tredjeplassen, der spillet har en fast premiepott på 100 000 USDT. Hvis bare et lite antall mennesker spår vinnerlaget, vil sjansene dine for å vinne en betydelig sum penger øke. I gruppespillet har brukerne en sjanse til å dele 20 000 USDT per kamp.

En annen grunn til å vurdere disse NFT-ene er at det er en god mulighet til å delta i kryptoindustrien da prisene på de fleste mynter fortsatt er under press. De fleste mynter, inkludert Bitcoin (BTC/USD) og Ripple (XRP/USD) har falt kraftig denne måneden. Som sådan gir handel med disse NFT-ene gode muligheter til å diversifisere inntekten din.

De er også trygge siden de er basert på Ethereum. Som sådan er det nesten umulig å miste NFT-ene dine.

Til slutt er det en god måte å avslutte NFT-ene. Du kan vente til laget ditt spiller og se resultatene. Alternativt kan du brenne lagets NFT-er og gjøre opp belønningene du vant under knockout-stadiet. Etter å ha brent NFT-ene dine, vil du ikke ha rett til flere belønninger fra teamet.

Det er to hovedrisikoer for handel med disse NFT-ene. For det første er det risikoen for at lagvalget ditt ikke vil lykkes. Hvis spådommen din mislykkes, vil midlene dine bli overført til vinnerens premiepott.

For det andre, før 16-delsfinalen slutter og knockout-fasen starter, kan ikke deltakerne brenne NFT-ene sine. Det eneste alternativet er å holde NFT-ene til kampen slutter eller selge dem. På dette stadiet er det mulig å avslutte med tap.