OKX fotballfans kan lage gratis FIFA NFT og tjene USDT under VM

Av:
nov 23, 2022
Listen to this article
  • OKX Football Cup ble lansert for å feire FIFA verdensmesterskap.
  • Spillere kan prege opptil tre NFT-er fra hvilket som helst av de 32 landslagene ved å satse 0,01 ETH hver.
  • I tillegg til å tjene USDT-belønninger, kan spillere ta ut ETH på slutten av OKX Football Cup.

Etter å ha avduket en fotballcup som vil kjøre samtidig med det pågående verdensmesterskapet i fotball i regi av FIFA, har kryptoutvekslingsplattformen OKX gått et skritt videre for å hjelpe OKX Football Cup-spillere med å lage gratis OKX Football Cup NFT.

Mens spillere er pålagt å satse 0,01 Ethereum (ETH/USD) for å prege en NFT, kan den satsede ETH innløses etter at OKX Football Cup er over. Dette betyr at de pregede NFT-ene er gratis siden de ikke koster noe bortsett fra gassavgiftene.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Hvordan lage gratis FIFA NFT-er på OKX

Du kan lage opptil tre NFT-er for fotballag mellom nå og 12 desember 2022 (UTC+0), som er den planlagte datoen for slutten av FIFA 2022-gruppespillet. Det er også mulighet for å kjøpe fotballagets NFTs via OKX NFT Marketplace; men hvorfor kjøpe mens du kan lage gratis?

Så for å lage gratis NFT-ene må du bare gå til arrangementssiden til OKX Football Cup, bytte til ‘lommebok’ øverst til venstre, klikke på ‘NFT Marketplace’ og klikke på ‘Free Mint’. Fortsett og koble til lommeboken din for å lage din egen OKX Football NFT ved å velge favorittlaget ditt fra de 32 lagene og satse 0,01 ETH for å lage en NFT gratis.

Den innsatsen ETH kan løses inn på slutten av OKX Football Cup-turneringen.

OKX-nettstedet kan du bare lage én NFT. Men du kan laste ned OKX-appen for å hente ytterligere to NFT-er.

Hvis du ikke har Ether i Ethereum-lommeboken din, kan du bytte andre kryptovalutaer for ETH eller legge til flere midler for å kjøpe ETH. Du bør ha tilstrekkelige midler til å dekke nettverksavgiftene for overføringene og byttene.

Når du har laget dine OKX Football Cup NFT-er, kan du klikke på «vis mine NFT -er» for å se NFT-ene dine.

Vinn belønninger med OKX Football Cup NFTs

Hvis laget du laget NFT-er for vinner, blir du en del av NFT-innehaverne som deler den faste premiepotten som er satt av for hver kamp.

OKX har satt av en fast premiepott på 20 000 USDT for hver kamp i gruppespillet i turneringen. Etter at hver kamp er over, vil NFT-eierne som støttet vinnerlaget dele premiepotten. Hvis en kamp ender uavgjort, vil NFT-innehavere på hver side dele en premiepott på 10 000 USDT.

Det er viktig å merke seg at gratis mynt av fotballags NFTs vil være stengt etter at gruppespillet er over, og spillere kan ikke prege NFTs når lagene deres spiller.

Under Knockout-stadiet legger OKX til 10 USDT for hver NFT. Det betyr at hvis for eksempel Frankrike og England spiller og det var 100 Frankrike NFT og 200 England NFT preget i gruppespillet, vil OKX legge til ytterligere 3000 USDT i premiepotten (som allerede omfatter premien samlet fra gruppespillkampene ). Eierne av NFT-er hvis lag vinner deler USDT i premiepotten akkurat som i gruppespillet.

Etter slutten av knockout-stadiet kan du bestemme deg for å brenne fotballagets NFT-er for å gå ut av fremtidige spådommer og få din andel av premiene i belønningene i knockout-stadiet umiddelbart lagt til premiesaldoen din.

Hvis du er interessert i å tjene noen USDT-belønninger mens den internasjonale fotballturneringen fortsetter, kan du gå til OKX for å lage din NFT.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på kun få minutter med vår foretrukne megler, eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money