NEM (XEM) samarbetar med insatsplattformen MyCointainer

Författad av: Ali Raza
november 11, 2020
  • Partnerskap ska stärka ekosystemet och låta NEM erbjuda sina användare fler insatsalternativ.
  • Enligt NEM är insättningarna via MyContainer väldigt enkla.
  • MyContainer-plattformen kommer att vara öppen för både nya och gamla användare.

NEM (XEM) har inlett ett samarbete med den ny staking-plattformen MyContainer för att ytterligare stärka det ekonomiska ekosystemet. ”Vi är glada att kunna tillkännage ett nytt strategiskt partnerskap med MyCointainer,” skriver NEM på sin officiella blogg.

Som ny partnern kommer MyContainer att hjälpa NEM att erbjuda mer lättanvända insatsalternativ för NEM-användare, enligt blogginlägget.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

NEM ser många möjligheter med samarbetet som kommer att vara till nytta för såväl användare som plattformen i sig. Som ett resultat av det nya partnerskapet kan XEM låsas in i CDP:erna (Collateralized Debt Position), vilket gör att myntinnehavarna kan använda dem som säkerhet för BAI-stablecoins.

NEM samarbete med MyContainer ger med andra ord användarna möjlighet att dra nytta av fördelarna med DeFi.

Erbjuder staking-alternativ för ZEM-innehavare

För många kryptoinnehavare har staking snabbt blivit ett standardalternativ, och många kryptoprojekt erbjuder nu möjligheten för användare att tjäna extra belöningar från sina investeringar.

Även om det finns ett par skillnader mellan olika insättningstjänster är processen för att låsa tillgångar och tjäna belöningar fortfarande snarlika. MyContainer är en av de plattformar som erbjuder ett liknande staking-alternativ för användare, som börjar när partnerskapet lanseras. Som ett resultat kommer XEM-innehavare att vara berättigade att låsa sina innehav i MyContainer-plånboken och tjäna insatsbelöningar från dem.

Användare som är förvirrade över hur det går till att placera XEM i MyContainer kan känna sig trygga i att det påminner om processen för andra plånböcker och mynt. Användare har total kontroll över sina innehav och övervakar den stakade tillgången på plattformen. De får också enkelt tillgång till sina belöningar genom applikationer.

Användare som låser sina insatser längre erbjuds högre belöningar precis som på andra plattformar, enligt NEM.

NEM-gruppen konstaterar att partnerskapet kommer att vara öppet för nya användare och förhoppningen är att även traditionella investerare kommer att lockas av att kunna tjäna belöningar genom staking.

Tips: letar du efter en app för att investera smartare? Handla säkert genom att registrera dig med vårt föredragna val, eToro: besök & skapa konto