Sylo integrerar Tezos i sin smart wallet för att öka antagandet

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner glädje och… read more.
on dec 8, 2020
  • Enligt Sylo är Tezos det bästa valet för företag som vill skapa kraftfulla dApps sömlöst.
  • Sylos grundare, Dorian Johannink, noterade att företaget kommer att lansera fler XTX-relaterade produkter.
  • Enligt uppgift försöker denna integration förbättra Sylos utvecklare.

Sylo, ett Nya Zeelandsbaserat programvaruutvecklingsföretag, har integrerat Tezos blockkedjan i sin decentraliserade multi-chain plånbok-messenger applikation som kallas Sylo Smart Wallet. Ett pressmeddelande avslöjade denna nyhet den 4 december och noterade att TZ APAC, företaget bakom Tezos blockkedja, ger råd till Sylo angående Tezos integration. Genom denna integrering försöker Sylo enligt uppgift förbättra sin utvecklarupplevelse och öka antagandet av Sylo Smart Wallet i Asien och Stillahavsområdet. För närvarande har plånboken mer än 250 000 användare över hela världen.

Enligt pressmeddelandet är denna integration det senaste högprofilerade partnerskapet för Sylo eftersom dee strävar efter att tillföra mer värde till sin växande användarbas, som är spridd i mer än 70 länder. I en förklaring till varför de valde Tezos att samarbeta med sa Sylo att nätverket erbjuder en sömlös utvecklarupplevelse jämfört med Ethereum. Företaget konstaterade vidare att det slutförde integrationsprocessen smidigt och framhöll Tezos som det bästa valet för företag som vill utveckla kraftfulla dApps.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Josip Matijevic, Sylos seniorutvecklare, berömde Tezos ytterligare och sa:

”Att interagera med Tezos blockkedjan är snabbt och ordentligt genomfört, och vi har varit riktigt imponerade av den övergripande upplevelsen. För våra utvecklare var det en sömlös integration jämfört med vad vi var tvungna att gå igenom med våra andra integrationer – all dokumentation är kortfattad och välorganiserad, deras bibliotek är kompletta med funktioner och vi behövde inte hantera saker som högfluktuerande nätverksavgifter, opålitliga API:er, problem med plånbokskompatibilitet och äldre support för äldre funktioner.”

Tezos-funktionalitet finns redan i Sylo Smart Wallet

Enligt pressmeddelandet är Tezos-funktionalitet redan igång inom Sylo Smart Wallet. Enligt uppgifter har plånboken stöd av den senaste Oya-lanseringen på Sylo, tre funktionalitetsomfattande användardrivna noder, jämförbar hastighet med ledande centraliserade meddelande tjänster och XTZ-integrationen i Sylos ramverk för meddelanden.

Mjukvaruutvecklingsföretaget fortsatte att lovorda sin plånbok och noterade att det är en nästa generations applikation som slår samman en digital tillgångsplånbok och en decentraliserad privat meddelande tjänst. Sylo Smart Wallet påstås låta sina användare begära och ta emot betalningar via chattar. Dessutom möjliggör plånboken användare att lagra och interagera med olika digitala valutor, som BTC, XTZ och andra ERC-20-kompatibla tokens som SYLO, i en och samma plånbok. Bortsett från detta tillåter Sylo Smart Wallet användare att använda en Web3 Ethereum dApp-webbläsare och betala för varor och tjänster med hjälp av krypto.

I en kommentar till arbetserfarenheten med Tezos sa Dorian Johannink, Sylos grundare,

”Det har varit fantastiskt att arbeta med TZ APAC-teamet, och deras stöd under hela utvecklingsprocessen har varit mycket uppskattat. Vi är också glada över att lansera några ytterligare XTZ-relaterade funktioner inom Sylo den här sidan av julen som vi tror att samhället kommer finna mycket attraherande. Håll dig uppdaterad.”

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust