Prisanalys av Chainlink (LINK): Nivåer att titta på i mars

Författad av: Michael Harris
mars 2, 2021
  • Google Finance har lagt till en specifik kryptoflik.
  • LINK-priset handlas ungefär 20% högre den här veckan då köparna återvänt.
  • Köparnas nästa mål 41,30 och 46,85 dollar

Chainlink (LINK) har stigit med cirka 7% idag och byggt vidare på gårdagens vinster på 12%.

Grundläggande analys: Google Finance har nu en särskild kryptoflik

Google Finance har lagt till en dedikerad kryptoflik, placerad bland de fem största standardmarknaderna inklusive USA, Europa, Asien och Valutor. Detta indikerar att krypto fortsätter att vinna mainstream-acceptans.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Världens största kryptovaluta sett till börsvärde har gått urstarkt i år och slagit rekord efter rekord tack vare ökat antagande bland institutionella investerare. Flera stora företag har gjort betydande investeringar i Bitcoin på senare tid, inklusive Tesla, Microstrategy, BNY Mellon och mer.

Enligt vissa analytiker skiljer sig årets rally från det 2017 genom att det främst drivs av privatinvesterare.

Antalet Google-sökningar på ”Bitcoin” de senaste månaderna är fortfarande inte på nivå med antal sökningar som registrerades 2017, enligt Google Trends. Sökningarna är samtidigt betydligt fler jämfört med konkurrerande marknadsindex som S&P 500 och NASDAQ Composite.

Men Google Finance stöder för tillfället endast ett urval av digitala valutor, nämligen Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash. Verktyget visar både historisk och realtidsdata för dessa kryptovalutor.

Tips: letar du efter en app för att investera smartare? Handla säkert genom att registrera dig med vårt föredragna val, eToro: besök & skapa konto

Teknisk analys: Nivåer att titta på

LINK har stigit med cirka 20% den här veckan när köparna gjort en comeback efter den omfattande försäljningen förra veckan då kryptovalutan förlorade över 27%. Förra veckans lägstanivå på 21 dollar erbjöd en chans för nya LINK-köpare att gå lång när tjurarna siktar in sig mot nya höjder.

Chainlink – daglig graf (TradingView)

Rekordnivån på 36,92 dollar fortsätter att fungera som motstånd nu. Om det bryts kan vi förvänta oss ett snabbt ryck uppåt för att rensa motstånden över denna nivå. För köparna är nästa mål 41,30 och 46,85 dollar. Nedtill i diagrammet utgör 20 dollar-märket ett avgörande stöd.

Sammanfattning

Google Finance har nu en ny dedikerad kryptoflik som placerats högst upp på sidan bland de fem standardmarknaderna. LINK-priset har återhämtat sig efter förra veckans fall.