Går UMA-priset upp eller ner? En prisförutsägelse för mars

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on mar 19, 2021
  • UMA är ett sannerligen unikt DeFi-projekt.
  • Om priset bryter över motståndet vid 30 igen kan nästa prismål ligga runt 33 eller till och med 35 dollar.
  • Om priset sjunker under 20 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal.

UMA-priset har stigit från 10,8 till över 45 dollar som högst sedan början av februari, och det nuvarande priset ligger runt 25 dollar. UMA har varit en av de bäst presterande kryptorna på marknaden i år, och trots en pågående korrigering finns det inga signaler om att trenden skulle vara på väg att vända.

Grundläggande analys: UMA är ett verkligt unikt DeFi-projekt

UMA är en öppen källkodsinfrastruktur som möjliggör utveckling av snabba, effektiva och säkra syntetiska tillgångar i Ethereum blockchain. UMA-token används som styrningstoken för UMA-systemet, men kan också svara på prisförfrågningar som görs via detta protokoll.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

UMA har haft en uppåtgående trend sedan början av 2021 och priset på denna kryptovaluta exploderade uppåt i februari. UMA-priset har utökat sin korrigering från de senaste topparna över 45 dollar, men så länge priset ligger kvar över 20 dollar så finns det ingen risk för en björnmarknad.

UMA gör det möjligt för DeFi-utvecklare att skapa syntetiska tillgångar och enligt vissa analytiker är UMA ett verkligt unikt DeFi-projekt med enorm potential.

Målet för UMA är att göra handel tillgänglig för alla utan några höga avgifter. Tack vare UMA:s tillförlitlighet säkerställs alla positioner i förväg, och två personer eller organisationer kan handla med varandra var som helst i världen.

Mängder av produkter kan handlas på UMA, och de vanligaste är bl.a. kryptovalutor, aktier, terminer, perpetual swaps och försäkringsprodukter. UMA har också en intressant funktion – de syntetiska tokens som skapas med detta protokoll kan nämligen spåra priset på vad som helst (priset på S&P 500-indexet, statsobligationer, valutor etc.).

Min åsikt är att detta är en mycket riskfylld kryptovaluta, och om du bestämmer dig för att handla UMA så bör du alltid använda en ”stop-loss”-order.

Teknisk analys: UMA är kvar på en tjurmarknad trots korrigeringen

Datakälla: tradingview.com

Huvudtrenden för denna kryptovaluta är fortsatt hausse, och för närvarande finns det ingen indikation på att trenden skulle vara på väg att vända. Om priset stiger över motståndet vid 30 dollar igen skulle det vara en signal att handla UMA och nästa prismål kan du ligga runt 33 eller till och med 35 dollar.

Om priset å andra sidan sjunker under 20 dollar skulle det vara en tydlig säljsignal och möjligen ett tecken på att trenden vänder.

Sammanfattning

UMA gör det möjligt för DeFi-utvecklare att bygga syntetiska tillgångar – det ansluter köpare och säljare var som helst i världen – och tack vare sina smarta kontrakt är alla positioner förfinansierade så att ingen av parterna kan dra sig ur affären. UMA-priset har stigit från 10,8 till över 45 dollar som högst sedan början av februari, och det nuvarande priset ligger runt 25 dollar. Trots en pågående korrigering finns det ingen signal om att trenden vänds, och om priset stiger över motståndet vid 30 dollar igen kan nästa prismål ligga runt 33 eller till och med 35 dollar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust