Ska jag köpa Fantom (FTM) efter HyperChain Capitals investering på 15 miljoner dollar?

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on apr 30, 2021
  • Fantom (FTM) har stigit från 0,42 till över 0,77 dollar som högst i april.
  • HyperChain Capital tillkännagav en investering på 15 miljoner dollar i Fantom.
  • Om priset stiger över 0,85 kan nästa prismål ligga runt 0,90 eller till och med 1 dollar.

Fantom (FTM) har stigit från 0,42 till över 0,77 dollar som högst i april, och det aktuella priset ligger runt 0,71 dollar. Den dagliga volymen för FTM är fortfarande hög och denna kryptovaluta fortsätter att handla på en tjurmarknad.

Grundläggande analys: HyperChain Capital tillkännagav en investering på 15 miljoner dollar i Fantom

Fantom är en plattform med öppen källkod för digitala tillgångar och dApps vars främsta kännetecken är hastighet, säkerhet och skalbarhet. Fantom erbjuder nästan omedelbara transaktioner och extremt låga avgifter. Det är också värt att nämna att det är kompatibelt med Ethereum, så att du kan köra dina Ethereum dApps på Fantom.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Fantom modulära arkitektur möjliggör fullständig anpassning av blockkedjor för digitala tillgångar. Det är en av DeFi-tokens som fortsätter att locka intresse från investerare och nyligen tillkännagav HyperChain Capital, ett ledande företag för förvaltning av digitala tillgångar, en investering på 15 miljoner dollar i Fantom.

”Fantom är fortfarande ett av de mest spännande och innovativa projekten i branschen. Vi är imponerade av de ständiga tekniska framstegen och expansionen av affärsutvecklingen i Asien för att ta itu med verkliga frågor. Michael Kong (VD), Quan Nguyen (CTO) och Andre Cronje ger oss stort förtroende för att Fantom kommer att fortsätta att både förnya och bana väg för massantagande av blockchain-baserade applikationer,” sa Stelian Balta, VD för HyperChain Capital.

HyperChain Capital fokuserar på blockchain-projekt och decentraliserade protokoll, och detta företag var en tidig investerare i Bitcoin, Ethereum, Cosmos, Polkadot och många fler.

Fantom (FTM) har tagit ett stort steg på kort tid och handlare med denna krypto på sin bevakningslista bör komma ihåg att priset också kan falla från nuvarande nivåer. Detta är en riskfylld kryptovaluta och om du väljer att köpa Fantom i maj bör du alltid använda en ”stop-loss”-order.

Teknisk analys: Fantom fortsätter att handla på en tjurmarknad

Datakälla: tradingview.com

Den huvudsakliga trenden för denna kryptovaluta är fortsatt hausse och för närvarande finns det inga tecken på att trenden skulle vara på väg att vända. Om priset stiger över motståndsnivån vid 0,85 dollar kan nästa prismål liga runt 0,90 eller till och med 1 dollar.

Om priset å andra sidan sjunker under 0,50 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och möjligen en signal om att trenden kan förändras.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust