EJECT-myntet stiger 140%: här kan du köpa den lovande krypton

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 14, 2021
Updated: jun 15, 2021
  • Eject Elon är ett kryptovalutaprojekt med Kickstarter-tema
  • Ta reda på var du kan köpa EJECT-mynt
  • Hur ser framtiden ut för Eject-projektet?

Ett av de bästa projekten på vår lista över kryptovalutor att titta på i juni är EJECT. Eject Elon-projektet har tagit fart inom kryptosamhället efter att ha ökat i pris med 140% under det senaste dygnet, och fler investerare än någonsin undersöker det värdeproposition det erbjuder.

Mot bakgrund av denna ökade efterfrågan trodde vi att det skulle vara till hjälp att släppa en artikel som beskriver all viktig information du behöver, inklusive syftet med projektet, dess långsiktiga investeringsuppgifter och de bästa ställena att köpa EJECT-krypto. Bläddra bara ner för att komma igång.

Hur och var man kan köpa EJECT-mynt online

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Om du letar efter den bästa plattformen för att köpa Eject Elon-tokens rekommenderar vi kryptovalutamäklare. Det här är lågavgiftsplattformar som låter dig skapa din egen diversifierade investeringsportfölj med kontroll över din ekonomiska framtid.

Medan många kryptoinvesterare väljer att köpa mer obskyra altcoins genom decentraliserade börser (DEX), anser vi att kryptomäklare erbjuder den bästa upplevelsen för att köpa, sälja och handla kryptor som Eject. Våra två bästa val för att köpa EJECT-mynt är nedan:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är Eject crypto?

Eject bygger en Kickstarter-liknande crowdfunding-plattform på Binance smarta kedja. Det kommer så småningom att göra det möjligt för detaljinvesterare att hitta nya, lovande blockchain-projekt att investera i. Detta är spännande eftersom det öppnar kryptovalutaplanet enormt och hjälper innovativa utvecklare att sträva efter kapital på det sätt som en ny börsnotering skulle göra för ett aktie.

I stället för att de olika stadierna av utvecklingsfinansiering delas mellan olika plattformar, kommer Eject Elon att vara omfattande värd för privat försäljning, förförsäljning, airdrops, revisioner och marknadsföring.

Ska jag köpa utkastmynt?

I grund och botten känns denna typ av plattform som ett mästarslag och ger mycket mening. Med tanke på att det för närvarande handlas till en liten bråkdel av en dollar kan det vara en bra satsning för en liten del av din portfölj. Om du vill engagera dig i ett lovande koncept i ett mycket tidigt skede kanske du vill investera i Eject Elon crypto.

Det är värt att notera att denna typ av plattformsteknik kan vara dyr, tidsuttömmande och i allmänhet svår att bygga, och grundarna har ännu inte blivit identifierade, så det finns en klar risk.

EJECT-prisprognoser

Vi är alltid angelägna om att undvika att ge prisprognoser för kryptoprojekt i ett tidigt skede, sådan är branschens natur, även om vi är försiktigt hausseartade med EJECT. Vi kan säkert se att detta kan stiga mer än fem gånger på kort sikt, men när detta värde kommer att realiseras återstår att se.

Sociala medier ger sina tankar om $ EJECT

För mer information om EJECT och andra populära kryptovalutor, se till att kolla in våra kryptovaluta nyheter .

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust