Var kan jag köpa DOGE Token? – DOGET skjuter upp i värde

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 16, 2021
  • Doge Token skjuter upp i pris.
  • Få reda på var du kan köpa DOGET-mynt online.
  • Är det här ett kryptovalutaprojekt som är värt att bli upphetsad över?

Doge Token (DOGET) marknadsför sig som den gröna versionen av Dogecoin, och dess marknadsvärde har ökat med över 2 000 000%. Dessa siffror är extremt lockande för kryptoinvesterare, men det har varit förvånansvärt tyst i media om denna investeringsmöjlighet.

Med detta i åtanke tänkte vi att det skulle vara till hjälp att gå igenom de viktigaste sakerna du behöver veta om DOGET. Vi förklarar vad projektet handlar om, vilka framtida investeringsmöjligheter det har och om du ska köpa Doge Token idag. Dessutom listar vi de två bästa ställena att köpa Doge Token i Sverige för att hjälpa dig att engagera dig så snabbt som möjligt. Skrolla ner för att komma igång.

Hur och var man kan köpa Doge Token online

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Det bästa stället att köpa DOGET-krypto är via en onlinebörs för kryptovaluta. Även om vissa kryptoinvesterare väljer att köpa altcoins genom decentraliserade börser (DEX) så anser vi att mäklare erbjuder den bästa kombinationen av låga avgifter, lättanvända gränssnitt och kundservice av hög kvalitet.

För att köpa DOGET-mynt, välj helt enkelt en mäklare, registrera dig, sätt in pengar och sök efter Doge Token. Ange antalet tokens du vill köpa och genomför transaktionen. För att spara lite tid har vi listat våra två toppval nedan:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är DOGET?

Doge Token marknadsför sig som en grön och effektiv version av Dogecoin. I det långa loppet är målet att erbjuda höghastighets- och lågkostnadstransaktioner på blockchain utan att kompromissa med säkerheten. Vissa kryptoinvesterare anser att det nu är Stellar-nätverkets native token.

Den gröna diskussionen kring krypto har intensifierats de senaste månaderna tack vare Teslas VD Elon Musks val att ta tillbaka sitt beslut om att acceptera Bitcoin som betalningsmedel för företagets produkter. Detta kommer sannolikt att förbli fallet tills hela mining-verksamheten och konsensusmekanismen proof-of-work (PoW) blir mer energieffektivt och använder grönare energikällor.

Ska jag köpa Doge Token nu?

Just nu är det verkligen svårt att bedöma det grundläggande värdet av detta projekt med tanke på att det är så ungt. I huvudsak handlar investeringar just nu mer om marknadssentiment och teknisk analys än någonting annat.

Om du tror att du kan tyda de tekniska indikatorerna tillräckligt väl för att förutse hur DOGET-myntets prisutveckling kommer att se ut så kan det vara ett bra tillfälle att handla Doge Token. Dessutom, om du tror på den långsiktiga meme-potentialen för Doge Token-projektet och du tror att dess aktuella gröna tema kommer att få genomslag, så kan köp och innehav av DOGET vara ett bra drag.

Men om du letar efter en mer stabil och förutsägbar investering som medför mindre risk så kanske DOGET-tokens inte är något för dig.

När det gäller det positiva har DOGET:

  • Ett mycket lågt pris, vilket innebär att du kan mängder av tokens för dina pengar
  • Lågt och begränsat utbud
  • Körs på Stellar Network (gör operationer snabba och billiga och inga miners behövs)
  • ISO 20222-kompatibel (en ISO-standard för elektroniskt datautbyte mellan finansinstitut)
  • En potentiell matchning för Starlink och mer utbredd tillgång till pengar världen över

Prisprognos för DOGET

Vår prognos för Doge Tokens pris måste förbli lite luddig för tillfället. Det är nästan omöjligt att exakt bedöma värdet av ett kryptovalutaprojekt som detta – det finns helt enkelt för många okända och variabler i detta tidiga skede och externa krafter som ett sentiment som drivs av sociala medier kan snabbt påverka en altcoins pris drastiskt.

Vi kan däremot förvänta oss att DOGET-myntet fortsätter att stiga kraftigt, åtminstone på kort sikt.

Sociala medier reagerar på $DOGET

För mer information om Doge Token och andra heta kryptovalutor, se till att kolla in vår nyhetssida för krypto.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust