Var kan jag köpa BudaCoin? Är BUDA på väg att skjuta upp i värde?

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 18, 2021
  • BudaCoin förförsäljning inleddes inatt.
  • Få reda på var du kan köpa BUDA-krypto.
  • Vilket pris når BudaCoin?

Teamet bakom BudaCoin ($BUDA), ett kommande kryptovalutaprojekt, inledde sin förförsäljning inatt. Målet är att samla in 4 000 BNB för att finansiera projektutveckling och marknadsföring.

Intressant nog förväntar sig många kommentatorer att myntets värde kommer att öka, så med tanke på det tänkte vi att vi går igenom de viktigaste sakerna du behöver veta och listar de bästa ställena att köpa BudaCoin.

Hur och var man kan köpa BudaCoin

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Om du vill köpa BUDA-mynt – eller någon annan altcoin för den delen – så rekommenderar vi att du väljer en kryptovalutamäklare, registrerar dig, sätter in pengar och köper det antal mynt du vill ha.

Även om många kryptoinvesterare gillar att använda decentraliserade börser (DEX) så är inte det vårt förstahandsval. Det beror på att kryptovalutamäklare online erbjuder de bästa tjänsterna för att köpa, sälja och handla kryptovalutor tack vare låga avgifter och den allmänna användarvänlighet. Här är våra två toppval:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är BudaCoin?

De känns som att alla har ställt samma fråga i sociala medier de senaste 24 timmarna: vad är BUDA?

BudaCoin beskriver sig som en kryptovaluta och app som belönar sina användare för att meditera. Mer specifikt är det en ”ändamålsenlig token” som syftar till att skapa ett ekosystem för välgörenhets-, investerings- och mindfulness-utbildning.

Det långsiktiga målet? Att göra livet mer ”BUDA-FUL…”.

Ska jag köpa BudaCoin?

Det finns mycket att gilla med detta projekt. Minst 5 stora Twitter-influencers har diskuterat myntet de senaste dagarna, och allt detta innan BUDA-tokens ens har lanserats på den offentliga marknaden.

Dessutom har BUDA-Telegram-gruppen redan 3 600 purfärska medlemmar och den officiella BudaCoin Twitter-sidan har nästan 5 000 följare, vilket visar det stora intresset för projektet redan innan det blir tillgängligt för allmän handel.

Projektet har potential att skjuta i höjden prismässigt efter lanseringen, så se till att du håller ögonen öppna.

Om du vill investera i BudaCoin så bör du ändå vara medveten om riskerna. Alla investeringar medför ett riskfaktor, även om kryptovaluta är särskilt flyktig och särskilt riskabel, så se till att du alltid gör dina egna efterforskning innan du engagerar dig.

Prisprognos för BUDA

Vår BudaCoin-prisförutsägelse är luddig för tillfället. Projektet har inte ens startat ännu, så det är omöjligt att bedöma dess grundläggande värde ännu. Se till att titta förbi på sajten framöver för ett mer precist BudaCoin-prismål. Varför inte passa på att meditera under tiden?

Reaktioner i sociala medier på $BUDA-försäljningen

https://twitter.com/sampepper/status/1405329774294208512
https://twitter.com/Ralvero/status/1405067446420230147

Läs våra kryptovalutanyheter för allt det senaste om BudaCoin och liknande heta kryptovalutaprojekt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust