Ad

Är Tezos en bra köpmöjlighet i juli 2021?

Av:
Jun 24, 2021
Listen
  • Tezos utökade sin korrigering från rekordhöjden över 8,4 dollar som registrerades den 7 maj.
  • Tezos har inlett ett samarbete med F1-teamet McLaren Racing
  • Tezos passerade över en miljon contract calls denna månad.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Tezos XTZ/USD är fortfarande under press. Priset på denna kryptovaluta har sjunkit från 8,41 till 2,12 dollar som lägst sedan den 7 maj och det aktuella priset ligger runt 2,70 dollar.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Grundläggande analys: Tezos inleder samarbete med F1-teamet McLaren Racing

Copy link to section

Tezos är en öppen källkodsplattform för tillgångar och applikationer och de viktigaste kännetecknen för denna plattform är säkerhet för smarta kontrakt, långsiktig uppgraderingsmöjligheter och öppet deltagande. Tezos tar sig an viktiga hinder som hittills begränsat blockchain-antagandet.

Tezos, vars native token har symbolen XTZ, låter utvecklare distribuera komplexa applikationer och är lockar många DeFi-applikationer tack vare drastiskt minskade gaskostnader.

Tezos har upplevt en enorm användartillväxt i år och vissa menar att Tezos-tokens kan passer Ethereum (ETH) som den största utmanaren till Bitcoin. Mer sofistikerade dApps, miljontals contract calls och förbättrade verktyg ökar intresset ytterligare bland användare och utvecklare.

I juni nådde Tezos över en miljon contract calls och siffran förväntas stiga under de kommande månaderna. Tezos har också inlett ett samarbete med F1-teamet McLaren Racing och partnerskapet innebär att vi kommer att få se Tezos logo på McLaren-bilar i framtiden.

“Vi är glada att välkomna Tezos, världens mest avancerade blockchain, som vår officiella tekniska partner. McLaren kommer att använda det energieffektiva och uppgraderbara Tezos-nätverket för att skapa en serie icke-fungibla tokens (NFT) för F1, INDYCAR och e-sport,” kommenterade Lindsey Eckhouse, chef för licensiering, e-handel och e-sport på McLaren Racing.

Sett till grunderna har Tezos stor potential. Populariteten för detta projekt ökar också över hela världen, men det finns fortfarande en viss osäkerhet. Tekniskt sett har Tezos fortsatt sin korrigering från rekordhöjden över 8,4 dollar, som registrerad den 7 maj, och priset på denna kryptovaluta kan falla ytterligare under de kommande dagarna.

Teknisk analys: Björnar har fortfarande kontroll över prisutvecklingen

Copy link to section

Hela kryptovalutamarknaden är under press efter Bitcoins fall och om du bestämmer dig för att köpa Tezos i juli 2021 bör du använda en “stop-loss”-order eftersom risken fortfarande är hög.

Datakälla: tradingview.com

Den kritiska supportnivån är 2 dollar, samtidigt som 3 och 4 dollar representerar de viktiga motståndsnivåerna. Om priset faller under 2 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och öppna för ett fall ned till 1,5 dollar eller till och med under.

Om priset däremot stiger över 3 dollar så kan nästa prismål ligga runt 4 dollar.

Tezos Kryptovaluta Marknadsanalys