Kadena pris förutsägelse efter KDA:s 37% krasch

Av:
Feb 14, 2022
Listen
  • Kadena-priset har fallit med mer än 37% från sin högsta nivå förra veckan.
  • Paret handlas på den lägsta nivån sedan den 7 februari.
  • Den har sjunkit med nästan 70% från sin högsta nivå genom tiderna.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Försäljningen av Kadena (KDA/USD)-priset accelererade på måndagsmorgonen när försäljningen av kryptovaluta fortsatte. Det handlas till $6,68, vilket är cirka 37% under den högsta nivån förra veckan. Myntet handlas också på den lägsta nivån sedan den 7 februari.

Är Kadena en spökkedja?

Kadena är ett blockchain-projekt som blev välkänt 2021 när investerare flyttade till Ethereum-killers. De lockades till myntet av dess löfte om snabba hastigheter och lägre kostnader.

Medan Ethereum hanterar mindre än 30 transaktioner per sekund (TPS), kan Kadena hantera över 480 000 transaktioner under samma period.

Därför hoppas Kadena bli den snabbaste plattformen i världen. Visserligen kan Visa, en plattform som används av miljontals människor varje dag, hantera mindre än 5 000 transaktioner per sekund.

Men även om snabbare hastigheter är bra, har Kadena inte anammats av de flesta utvecklare. Även om det finns flera projekt byggda med Kadena, har inget av dem blivit mainstream. Istället byggs de mest populära DeFi-projekten med andra vanliga plattformar som Ethereum, Terra, Avalanche och Solana.

Kadena-priset faller också på grund av den övergripande prestandan för kryptovalutor. Faktum är att Bitcoin har fallit från förra veckans högsta på över 44 000 $ till cirka 42 000 $. Det totala börsvärdet för alla kryptovalutor har minskat från mer än 2 biljoner dollar förra veckan till cirka 1,8 biljoner dollar.

Denna prestation beror mest på den ökande geopolitiska rädslan när spänningarna mellan USA och Ryssland eskalerar. Under de senaste dagarna har andra tillgångar som aktier fallit medan obligationsräntorna har hoppat.

En annan anledning till att Kadena-priset drar sig tillbaka är att det stigande inflationstrycket ger antydningar om att Fed kommer att anamma en hökaktig ton. Historiskt sett tenderar riskfyllda tillgångar som Cardano att underprestera under perioder med höga räntor.

Kadena pris förutsägelse

kadena price

Fyra-timmarsdiagrammet visar att KDA-priset har varit i en baisseartad trend de senaste dagarna. Myntet har sjunkit med cirka 37% från den högsta nivån förra veckan. Längs vägen har det sjunkit under 25-dagars och 50-dagars glidande medelvärden.

Samtidigt har oscillatorer som MACD och Stokastiska flyttat sig lägre. Därför finns det en sannolikhet att Kadena-priset kommer att fortsätta falla när björnar siktar på nästa nyckelstöd till $6.

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.