Misfits Gaming Group säkrar ett flerårigt avtal med Tezos (XTZ)

Av:
Mar 11, 2022
Listen
  • Misfits Gaming Group har tillkännagett ett flerårigt partnerskapsavtal med Tezos blockchain.
  • Misfits kommer att använda detta partnerskap för att ge sig in i den blockchain-baserade spelsektorn.
  • Partnerskapet kommer mitt i en boom i blockchain-baserade och play-to-earn-plattformar.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Misfits Gaming Group har annonserat ett flerårigt samarbete med Tezos blockchain. Misfits planerar att lansera blockchain-spel genom nätverket Tezos (XTZ/USD) genom detta partnerskap.

Missfits samarbetar med Tezos

Copy link to section

Tezos kommer att bli den officiella blockchain-partnern för Misfits. Affären kommer att omfatta marknadsföring av varumärket på spelartröjor för att skapa engagemang och utbildning bland fansen.

Misfits är en plattform som tävlar i några av de ledande spelen som League of Legends och Call of Duty. Plattformen kommer att byta namn på MSF/IO-spelinkubatorplattformen värd 10 miljoner USD till MSF Tezos Incubator Hub. Inkubatorprogrammet kommer att stödja esportstartups och de som bygger på Tezos blockchain.

Will Pazos, Senior Vice President på Block Born, tillade också att plattformen kommer att samarbeta med Tezos för att lansera Block Born. Detta projekt syftar till att ge Misfits en position i den blomstrande blockchain-spelsektorn.

  • Save

Block Born kommer att involvera Tezos-utvecklare som skapar kryptospel, är värd för turneringar och stödjer professionella spelare. Utvecklarna kommer att fokusera på spel som inte har en “pay-to-win”-funktion.

Block Born kommer att använda tekniken som tillhandahålls av Snickerdoodle Labs för att visa hur de insamlade medlen kommer att användas i spelutveckling. Pazos noterade att plattformen skulle tillåta Misfits att våga sig djupare in i blockchain-spel och göra det mer konkurrenskraftigt än de andra e-sportsplattformarna.

Pazos lade till,

Vi försöker hitta en unik möjlighet att göra något. Vi gillar idén med blockchain, men vi tror att det måste läggas ett större fokus på konkurrenskraftiga spel.

En boom i blockchain-spel

Copy link to section

Spel som kretsar kring kryptovalutor och icke-fungibla tokens (NFT) har blivit ganska populära under det senaste året. Trenden utlöstes av Axie Infinity, en play-to-earn-plattform baserad på Ethereum blockchain. Axie Infinity har lockat många spelare globalt som tjänar belöningar i form av Smooth Love Potion (SLP) tokens.

Andra populära blockchain-baserade spel inkluderar The Sandbox och Gala Games. De två har blivit ganska populära, vilket har visat sig i de vinster som deras inhemska kryptovalutor har gjort under det senaste året.

  • Save
Ad

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer inom minuter med vår föredragna mäklare, eToro

  • Save
10/10
  • Save