Prognos för kryptons utveckling – Metacade tar täten 2023

Av:
Feb 1, 2023
Listen
  • Metacade är ett spännande och innovativt nytt projekt som gör avtryck inom Web3-spel
  • Massor av uppmärksamhet har riktats mot projektet och dess spännande P2E-arkad
  • Metacades pre-sale säljs snabbt ut då investerare letar efter bra avkastningsmöjligheter 2023

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Om det är något som investerare vet, är det att jakten efter att hitta den bästa kryptovalutan att investera i, bland de tusentals projekt som finns, är som att leta efter en nål i en höstack. Det finns alldeles för många profetior kring kryptons framtida utveckling, så det kan vara något av en djungel att navigera rätt.

Det finns dock ett projekt som starkt indikerar att det kommer att ta täten – inte bara i början av 2023, utan också under en lång tid framöver och i stora delar, om inte hela, kryptovärlden. Vi pratar om Metacade! Det är ett nytt projekt som ser ut att kunna göra avtryck i kryptovärlden. Det har blivit en riktig snackis bland erfarna investerare, eftersom kunniga investerare skyndar sig att sätta upp projektet på sina köplistor för 2023.

Metacades pre-sale återspeglar hur pass mycket intresse projektet drar till sig. Det är nämligen så att projektet har dragit in så mycket som $4.9m i finansiering på bara 10 veckor. Denna prestation är ett resultat av den fantastiska potentialen hos projektet, som finns att läsa mer om i dess detaljerade whitepaper. Där beskrivs några av de spännande och innovativa planer som är redo att lyfta projektet till nya nivåer.

Metacade är en ny, stigande stjärna

Början av 2023 har präglats av en mängd prognoser, profetior och recensioner kring vilka kryptovalutor som har bäst potential. Det är som sagt en djungel, men i denna djungel sticker Metacade ut som ett sällsynt exempel på ett projekt som har kunnat få ihop alla viktiga delar i en omfattande, strategisk plan. Det gör det möjligt för investerare att förstå potentialen i projektet, vilket ligger till grund för dess riktigt framgångsrika pre-sale. 

Plattformen fokuserar på skärningspunkten mellan Web3 och spel, där projektet arbetar för att säkra en del av en total adresserbar marknad på över $200 miljarder – ett värde som hela tiden växer. Även om spelindustrins popularitet är stark, fortsätter den att stöta på problem grundade i att användare inte uppskattar att det är företagens intressen som sätts i första rummet.

Genom att släppa ett enormt ekosystem centrerat kring GameFi och Play-to-Earn ser det ut som att Metacade kan vända trenden och vända upp och ned på hur spelbranschen är uppbyggd. Detta genom att återföra makten i händerna på dem som verkligen förtjänar det – spelcommunityn själv.

Att det finns starkt förtroendet för projektet är tydligt. Trots att det nyligen lanserades, samlar Metacade redan in pengar i en otrolig takt och överträffar prognoserna för kryptons utveckling. Plattformen har dessutom diskuterats flitigt i sociala medier. Investerare är med rätta imponerade av djupet som finns i hela ekosystemet. Plattformen erbjuder helt enkelt tydliga fördelar när det gäller engagemang över hela plattformen.

Vad är Metacade?

Metacades ambitioner är att bygga den största arkaden för Play-to-Earn-spel i metaverse. Detta kommer att göra det möjligt för användare att tjäna pengar när de spelar spännande titlar. Alla dessa titlar återfinns dessutom inom ett varierat utbud av olika spelgenrer.

Ekosystemet har ett omfattande och välintegrerat belöningssystem, vilket gör att användare kan tjäna belöningar för aktiviteter inom Metacades plattform. Naturligtvis kan användare tjäna pengar via Play-to-Earn-arkaden, men de kan också delta i tävlings- och turneringsspel om det lockar dem mest.

Det finns till och med belöningar tillgängliga för användare som vill bidra till aspekterna relaterade till communityn av Metacades ekosystem. Användare kan nämligen belönas genom aktiviteter som att skriva spelrecensioner och dela alfa. På så sätt kan användare på flera olika sätt säkra plattformens egen token – MCADE.

Vad handlar projektet om?

Som ett projekt med en extremt rik uppsättning funktioner krävde Metacade att en robust utility-krypto skapades för att effektivt konsolidera ekosystemet. Det är här MCADE kommer in i bilden, och ett av dess primära syften är att vara plattformens valuta. Dess användningsfall sträcker sig från anmälningsavgift för att delta tävlingar hela vägen till att köpa merchandise.

MCADE kan också användas för staking, vilket skapar fantastiska investeringsmöjligheter eftersom innehavare kan skapa en passiv inkomstström samtidigt som de stödjer projektet. Denna höga nivå av användbarhet gör MCADE till en stark kandidat i kampen om att vara den bästa kryptovalutan just nu.

Projektet stoltserar också med att ha granskats av den marknadsledande Web3-revisionsbyrån Certik. Detta ger ytterligare försäkran till investerare att de är i trygga händer.

Som om projektet inte redan var tillräckligt övertygande som investeringsmöjlighet finns det en annan anledning till att MCADE hyllas så pass mycket. Metagrant-programmet är ytterligare en unik aspekt av projektet. Detta låter spelutvecklare skicka in sina idéer till Metacades communitys, och MCADE-innehavare kan då rösta om vilka projekt som ska finansieras. Detta möjliggör för spelare att direkt påverka plattformen, vilket säkerställer maximalt engagemang på lång sikt.

MCADE – En sällsynt chans att investera tidigt i en kryptoraket

Metacade är ett otroligt projekt, och i dess pre-sale säljs just nu MCADE till en enorm rabatt. Dessutom, med tanke på att det ser ut som att det är den bästa kryptovalutan just nu, kommer den med stor sannolikhet att sälja slut snabbt. De som agerar snabbt har fina förutsättningar att kunna generera rejäl avkastning under 2023 och vidare!


Du kan delta i MCADE:s pre-sale här.

Ad

Investera i de bästa kryptovalutorna snabbt & lätt med världens största och pålitligaste mäklare, OKX.

8.5/10