Metacade prisprognos: utsikt för MCADE då GALA- & FLOKI-tokens har rally

Av:
Mar 7, 2023
Listen
  • MCADE är den inhemska tokenen för blockkedje-spelplattformen Metacade.
  • Floki Inu och GALA erbjuder ett spelekosystem, med respektive inhemska tokens.
  • Denna Metacade-prisprognos jämför MCADEs, FLOKIs och GALAs framtida prisutveckling.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Floki Inu (FLOKI/USD) och Gala Games (GALA/USD) är för närvarande de populäraste mynten i GameFi-ekosystemet, med deras inhemska tokens som gjort imponerande rörelser under de senaste 24 timmarna.

Denna prisprognos för MCADE, och jämförelsen med GALA och FLOKI, belyser skillnaderna i prisutsikter och varför Metacade kan erbjuda en större möjlighet.

Floki Inu och GALA trendar, men varför kan Metacade vara det bästa myntet?

Medan dessa tokens kopplade till play-to-earn-ekosystem driver de senaste nyheterna och motståndskraften i NFT:er och metaverse-sektorerna för en hausseartad flipp, lockar Metacade (MCADE) alltmer investerarnas uppmärksamhet som en större investering.

Metacade är en P2E-plattform som för närvarande vill stänga sin försäljning, men som redan räknas som ett av de mest spännande play-to-earn-projekten i GameFi, med expertobservatörer som tyder på att den kan nå eller till och med överträffa nivåer som Axie Infinity, The Sandbox, Decentraland och ImmutableX slår till 2021. Utsikterna tyder på att MCADE-priset kan vara 100x mynt, om vi jämför med Floki Inus 51 000% och GALA:s 28 000% hopp från deras rekordlåga nivåer i nuvarande priser.

Kommer Metacade nå $1?

Metacade är i steg 5 av sin token-försäljning, med mer än $9,2 miljoner insamlade när färdplanen går mot notering på stora kryptovalutabörser. Som Invezz nyligen framhöll har varje förköpssteg sålts ut och endast 11,9% av tokensen finns kvar, och priset på MCADE har gått från $0,008 till $0,017 idag.

I nästa steg av förköpet kommer priset att öka till $0,0185, men med så hög ränta för projektet är det troligt att tokenens värde kommer att explodera med den kommande tillgängligheten på andrahandsmarknaden. Om investerare plockar fram MCADE som de gjorde tokens som AXS, MANA och SAND och IMX på den senaste tjurmarknaden, kan vi se Metacade-priset skjuta i höjden till $0,5 och sedan $1 under 2023 eller 2024.

Vad är Metacade?

Metacade är den främsta Web3-gemenskapshubben. Plattformen erbjuder spelare en blockkedje-baserad arkad där de inte bara kan komma åt det bästa av P2E-spel, utan också ansluta och växa när de tjänar krypto när de upplever det bästa av Web3 och GameFi. Som ett ekosystem erbjuder Metacade mycket mer till sitt samhälle, en anledning till att de anses potentiellt äta in i den aktiva användarbasen av befintliga projekt som The Sandbox, Floki’s Valhalla och GALA.

Den inhemska tokenen i Metacade-ekosystemet är MCADE, med innehavare som får rösträtt. ERC-20-tokenen är inställd på att vara tillgänglig på både CEX- och DEX-plattformar. Den används för belöningar i Metacade-tävlingar såväl som från staking. Om du är intresserad kan du joina Metacades Presale här.

Metacade prisprognos: MCADE kommer att överträffa eftersom GameFi överglänser TradFi

Prisutsikterna för MCADE är positiva med tanke på det övergripande intresset för speltokens när NFT:er och de metaversa sektorerna växer.

En färsk rapport tyder på att GameFi förblir en av de mest lönsamma investeringarna i kryptosektorn för tidiga användare. Analytiker på blockkedje-dataföretaget Messari säger att GameFi-tokens hittills har överträffat tillgångar i traditionell finans 2023, med en genomsnittlig avkastning på över 8 130% hittills i februari. Faktum är att analysen visar att S&P 500 hade 25% i avkastning från och med februari 2023, medan Bitcoin hade cirka +38% under samma period.

Med tanke på förväntningarna på att GameFi-tokens ska fortsätta att överträffa den bredare branschen 2023, kommer MCADE-priset utan tvekan att stiga i jämförelse med dess förköpsvärde. För mer information eller för att investera i förköpet kan du besöka deras hemsida här.

Ur ett grundläggande perspektiv är utan tvekan Metacade för närvarande det mest omtalade GameFi-projektet, vilket illustreras av den snabba försäljningen av över 781 miljoner MCADE-tokens på bara några veckor. Som anges på projektets webbplats finns det för närvarande mindre än 73 miljoner tokens kvar, med P2E-plattformen som lockar alla typer av investerare.

Ett rally till $0,1 under de närmaste månaderna är möjligt, med det huvudsakliga medelfristiga målet för tjurar på $1.

FLOKIs pris: Kommer Floki Inu att gå upp eller ner?

Som antytts ovan pekar prognosen för GameFi 2023 på fortsatt överprestation för sektorn mitt i ökad användning av kryptovalutor och blockkedje-teknik i spelsektorn. Ingen kan med säkerhet förutsäga hur priset rör sig i framtiden, men med tanke på ovanstående utsikter kommer Flokis pris sannolikt att spegla ekosystemets toppmynt för att nå nya toppar 2023.

Floki-teamet har övervakat en enorm tillväxt för det meme-inspirerade kryptoprojektet, med partnerskap och listor på större börser som hjälper till med prisdragning. Som sådan, medan en bredare marknadsnedsida kan pressa FLOKI-priset lägre, kan en potentiell tjurkörning för krypto hjälpa till att trigga uppåtgång och se en ny all-time high.

GALAs pris: Kommer GALA att gå upp eller ner?

GALA-prisutsikterna under det senaste året har i stort sett varit på nedåtgående trend, med tokenen ned 82% sedan mars 2022. Under de senaste 30 dagarna har GALA/USD sjunkit nästan 33% för att för närvarande handlas runt $0,037 enligt data från CoinGecko.

Men som med andra projekt, vill GALA också utnyttja GameFi övergripande med en strategi som inkluderar stora partnerskap och förvärv. Den Ethereum-baserade blockkedje-spelplattformens verktygstoken är därför ett fynd för tillfället med tanke på dess potential.

Om det inte finns ett katastrofalt branschmisslyckande kan GALA bara gå upp där den är. Huvudmålet bör vara det högsta någonsin på $0,82 som nåddes den 26 november 2021.