Ad

Kryptoprisprognoser: Chancer, Hedera Hashgraph, XDC Network

Av:
Aug 7, 2023
Listen
  • Priserna på kryptovalutor fortsatte att vackla förra veckan.
  • Hedera Hashgraph och XDC Network hoppade under helgen.
  • Chancer har samlat in över 1,1 miljoner dollar i sitt token-förköp.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Kryptovalutor förblev i ett snävt intervall förra veckan när oron för den amerikanska ekonomin efter Fitchs kreditbetygsnedgradering fortsatte. De flesta mynt och tokens rördes också knappt efter den blandade non-farm payrolls-datan (NFP) publicerades på fredagen.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Trots allt detta fortsatte Chancer, den nya spel- och förutsägelseplattformen, att samla in pengar. I den här artikeln kommer vi att titta på några av de bästa mynten, inklusive Hedera Hashgraph (HBAR) och XDC Network.

Chancer prognos

Copy link to section

Chancer är ett nytt företag som försöker förändra hur människor satsar online. Den stör sportspelbranschen som har vuxit snabbt under de senaste åren. Sektorn, särskilt i USA, har skapat flera miljard-företag som Fanduel och DraftKings.

Chancer siktar på att störa denna verksamhet på ett antal sätt. Till exempel syftar det till att integrera konceptet blockkedjan i bettingbranschen. I detta avseende kommer den att använda smarta kontrakt och annan teknik för att säkerställa att dess tjänst är tillgänglig över hela världen.

Dessutom, förutom de traditionella marknaderna. Chancers teknologi kommer att göra det möjligt för användare att skapa sina egna marknader. Till exempel kommer alla $CHANCER-innehavare att kunna skapa sina spelmarknader inom olika områden och sedan tjäna pengar när folk satsar på dem.

Chancer kommer att ha ytterligare funktioner som livestreaming och mobilfunktioner. Allt detta förklarar varför utvecklarna har samlat in över 1,1 miljoner dollar från globala investerare under de senaste veckorna. Vem som helst kan köpa tokens med sina ETH-, USDT-, BNB- och BUSD-tokens här. Det första steget syftar till att samla in 2 miljoner dollar.

Hedera Hashgraph prisprognos

Copy link to section
Hedera Hashgraph

Hedera Hashgraph (HBAR) var en av de bäst presterande kryptovalutorna på söndagen då den steg med över 8%. Det fanns inga omedelbara nyheter bakom rörelsen. Som sådan finns det en sannolikhet att rallyt var en pump bland kryptohandlare. Dessutom visar on-chain-data att antalet Hedera-användare har ökat den senaste tiden.

På det dagliga diagrammet ser vi att Hedera Hashgraph gjorde en viktig sak i söndags. Den testade om det 200-dagars glidande medelvärdet, vilket är en av de viktigaste nivåerna inom teknisk analys. Hedera har en dålig meritlista när det gäller att ta sig förbi denna nivå, vilket de röda pilarna visar.

Därför är utsikterna för Hedera vid denna tidpunkt neutrala. Mer uppsida kommer att bekräftas om priset stänger över det högsta inom dagen på $0,060. Om detta händer kommer nästa nivå att se motståndet på $0,070, den högsta punkten i april.

XDC Network prisprognos

Copy link to section
XDC Network

XDC Network-priset har varit en av de bästa kryptovalutorna i år. Den har skjutit i höjden med mer än 147% från den lägsta nivån i juli. På det dagliga diagrammet har tokenen bildat ett hausseartat uppslukningsmönster. I prisåtgärdsanalys är detta mönster vanligtvis ett hausseartat tecken.

Den har rört sig över alla glidande medelvärden vilket är ett annat positivt tecken. Därför kommer tokenen XDC-token sannolikt att fortsätta stiga när köpare siktar på nästa nyckelmotståndspunkt på $0,09. Om detta händer är detta pris cirka 26% från nuvarande nivå.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals idag.

Learn more
Kryptovaluta