Ad

Solana prisförutsägelse när Bonk, Solend, Raydium tokens stiger

Av:
Nov 15, 2023
Listen
  • Solana-priset har skjutit i höjden med över 632 % från den lägsta nivån i december.
  • Bonk, det populära Shiba Inu-alternativet, har gått upp kraftigt den senaste tiden.
  • Andra Solana-tokens som Solend, Raydium och Marinade Finance har skjutit i höjden.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Priset på Solana (SOL) har studsat tillbaka under de senaste två raka dagarna när kryptorädsla och girighetsindex stiger. SOL-tokenen hoppade till en högsta av $60, några punkter under årets högsta på $64. Sammanlagt har den skjutit i höjden med över 632 % från den lägsta punkten i december förra året.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Bonk och Solend-polletter hoppar

Copy link to section

Priset på Solana har ökat kraftigt, hjälpt av dess ekosystems starka prestanda. Till exempel har Bonk, ett mem-mynt som blev framträdande i januari plötsligt vaknat. Den hoppade till en höjdpunkt på $0,0000030, den högsta punkten sedan februari. Den har skjutit i höjden med över 1 373 % från den lägsta punkten i år.

Bonks resultat är sannolikt på grund av investerarnas förändring när den amerikanska konsumentinflationen backade och arbetsmarknaden mjuknade. Data som publicerades tidigare denna månad visade att lönelistan för icke-jordbruk (NFP) hoppade till 150 000 i oktober medan arbetslösheten steg till 3,9%.

På tisdagen visade data att den amerikanska inflationen gick nedåt i oktober. KPI sjönk till 3,2 % medan kärninflationen sjönk till 4,0 %. På liknande sätt sjönk inflationen i Storbritannien till ett flera månaders lägsta på 4,6 %.

Alla dessa faktorer, tillsammans med tillämpningen av en spot Bitcoin ETF av Blackrock, Fidelity och Franklin Templeton har drivit rädsla och girighet högre. Det står nu i girighetszonen 75. Som ett resultat har andra meme-mynt som Floki Inu och Shiba Inu också studsat tillbaka.

Solana-priset steg också när Solend (SLEND) token sjönk till den högsta punkten på månader. Det vrålade till en högsta av $1,50 och raderade sedan de flesta av dessa vinster till nuvarande $0,90. Solend är ett DeFi-protokoll som gör det lättare för människor att låna ut och låna i Solanas ekosystem. Den har ett totalt värde låst (TVL) på över 128 miljoner dollar.

Andra tokens i Solanas ekosystem har hoppat kraftigt under de senaste dagarna. Raydium (RAY) token steg till $0,50 medan Marinade Finance (MND) höjde till $0,25. Polletter som Lido DAO (LDO) och Orca sköt också i höjden.

https://www.youtube.com/watch?v=kj95_DAc-Ao&pp=ygULY2F0aGllIHdvb2Q%3D

Solana prisprognos

Copy link to section

SOL-diagram av TradingView

Om vi vänder oss till det dagliga diagrammet ser vi att SOL-priset har varit i en stark hausseartad trend under de senaste månaderna. Den har hoppat från förra årets lägsta på $8,20 till en högsta på $64. Denna ökning gör den till en av de bäst presterande kryptovalutorna i världen.

SOL-token har också stigit över den viktiga psykologiska nivån på $50 och 50-dagars och 100-dagars exponentiella rörliga medelvärden (EMA). Dessutom pekar oscillatorer som Relative Strength Index (RSI) och Stokastiska uppåt, vilket signalerar att det finns ett starkt momentum.

Därför är utsikterna för Solana-priset extremt hausse, med nästa nivå att titta på ligger på $70. På lång sikt kan myntet stiga till $100 när Bitcoin-halveringen sker i april.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Bitcoin Krypto Plånböck Krypto Staking Shiba Inu Solana Threshold Waves Wings Kryptovaluta