Ad

ShibaSwap lanseras på Shibarium och låser upp nya Shiba Inu-funktioner

Av:
May 15, 2024
Listen
  • ShibaSwaps lansering på Shibarium och låser upp nya LP-skapande och sömlöst tokenbyte.
  • Ökade handelsvolymer på tillväxten av ShibaSwaps bränsleekosystem, vilket gynnar intressenter, LP-leverantörer.
  • Shibaswaps förnyade gränssnitt förbättrar användarupplevelsen, vilket förstärker ShibaSwap som DeFi-föregångare.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Shiba Inus decentraliserade utbytesplattform, ShibaSwap, har officiellt lanserats på Shibarium, projektets lager-2 skalningslösning. Detta drag markerar ett avgörande ögonblick för Shiba Inu (SHIB) ekosystem, och låser upp nya funktioner och möjligheter för användarna.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Med ShibaSwap nu live på Shibarium kan communityn förvänta sig förbättrade handelsmöjligheter, ökade likviditetsmöjligheter och en sömlös användarupplevelse som överbryggar Ethereum- och Shibarium-nätverk.

Låser upp nya möjligheter för användarna

Copy link to section

Integreringen av ShibaSwap med Shibarium öppnar upp en myriad av möjligheter för Shiba Inu-ekosystemet och dess samhälle.

En av de mest anmärkningsvärda framstegen är möjligheten att skapa nya likviditetspooler (LPs) direkt på Shibarium. Detta ger användare möjlighet att bidra till likviditeten hos sina favorittokens samtidigt som de drar fördel av skalbarheten och kostnadseffektiviteten som erbjuds av Shibariums lager-2-lösning.

ShibaSwaps integration med Shibarium underlättar också sömlöst tokenbyte mellan Ethereum- och Shibarium-nätverk.

Genom att utnyttja styrkorna hos båda blockkedjorna kan användare optimera sina handelsstrategier och hantera likviditet mer effektivt än någonsin tidigare. Denna interoperabilitet förbättrar inte bara användarupplevelsen utan utökar också användbarheten av ShibaSwap som en decentraliserad växel över kedjan.

Dessutom bidrar varje utbyte och insats på ShibaSwap till ekosystemets tillväxt och hållbarhet. Ökade handelsvolymer leder till fler avgifter för aktörer och LP-leverantörer, vilket stimulerar aktivt deltagande och cementerar ShibaSwaps position som navet för community-tokens inom Shiba Inu-ekosystemet.

Utöver sina kärnfunktioner genomgår ShibaSwap kontinuerlig utveckling för att bättre betjäna sina användare. Ett förnyat användargränssnitt och en fräsch instrumentpanel har introducerats för att förbättra handels- och avkastningsupplevelsen för både nykomlingar och erfarna handlare.

Dessa uppdateringar återspeglar ShibaSwaps engagemang för att tillhandahålla en användarvänlig och intuitiv plattform för decentraliserade finansentusiaster (DeFi).

Shiba Inu (SHIB) prispumpar

Copy link to section

Efter lanseringen av Shibaswap på Shibarium steg Shiba Inu (SHIB) priset med blygsamma 3,43% för att handlas till 0,00002413 USD vid presstillfället.

Med förbättrade funktioner, sömlös interoperabilitet och pågående förbättringar är ShibaSwap redo att spela en avgörande roll i att forma framtiden för Shiba Inu-ekosystemet och det större decentraliserade finansområdet.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ad

Vill du ha krypto-, forex- och aktiehandelssignaler som är lätta att följa? Gör det enkelt att handla genom att kopiera vårt team av professionella handlare. Konsekventa resultat. Registrera dig hos Invezz Signals™ idag.

0/10
Learn more
Shiba Inu Kryptovaluta