Ad

Förhandsvisning av konsensushändelser: stöd för hausseartade kryptoprognoser

Av:
May 27, 2024
Listen
  • Konsensusevenemanget startar på onsdag den här veckan.
  • Evenemanget kommer att vara en samling av vem som är vem i kryptobranschen.
  • Några av topptalarna är Hester Pierce, Jenny Johnson och Sergey Nazarov.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Kryptorädsla och girighetsindex har blivit grönt den här veckan när de flesta digitala mynt återhämtade sig. Bitcoin-priset har hållit sig över $68 000 medan Ethereum närmar sig den psykologiska nivån på $4 000. Memecoins som Bonk, Pepe och Floki har ökat kraftigt de senaste dagarna, med Pepe som är på sin rekordnivå.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Förhandsvisning av konsensushändelser

Copy link to section

Den största katalysatorn för kryptovalutor kommer att vara veckans Consensus-event i Austin, Texas där många experter inom branschen kommer att mötas.

Robert F. Kennedy, Jr, en amerikansk presidentkandidat kommer att vara en av nyckeltalarna. Andra chefer att titta på kommer att vara Sergey Nazarov, medgrundare av Chainlink , Jenny Johnson, VD för Franklin Templeton, Cathie Wood från Ark Invest och Mike Novogratz från Galaxy Digital.

De andra viktiga talarna kommer att vara Hester Peirce, en populär medlem av Securities and Exchange Commission (SEC), Brad Garlinghouse från Ripple och Rune Christenson från MakerDAO.

De flesta företag inom blockchain-branschen som BitGo, Stellar, Circle, Stacks, Rootstock och OKX har sponsrat evenemanget.

Consensus-händelsen kommer vid en tidpunkt då de flesta kryptovalutor går bra. Bitcoin hoppade nyligen till rekordhöga $73 800 medan Ethereum närmar sig $4 000. Andra tokens som Arweave, Core och Uniswap har också hoppat nyligen.

Securities and Exchange Commission (SEC) godkände elva spot Bitcoin ETFs tidigare i år och spot Ethereum-fonder förra veckan. Bitcoin-fonder har nu över 50 miljarder dollar i tillgångar, med iShares Bitcoin ETF (IBIT) som har en betydande marknadsandel.

Samtidigt har SEC fortsatt att ta en konfronterande inställning till kryptoindustrin. Det skickade nyligen ett Well’s Notice till populära företag som Uniswap och Robinhood. Det har också stämt företag som Coinbase, Kraken och Binance.

Kryptohumöret förbättras

Copy link to section

Tidigare Consensus-evenemang har varit populära bland deltagare och kryptoinvesterare. I de flesta fall har tidigare talare levererat positiva uttalanden om kryptoindustrin.

Cathie Wood tror fortfarande att Bitcoin-priset kommer att stiga från nuvarande $68,00 till över $2 miljoner under de kommande åren.

Mike Novogratz har också levererat hausseartade Bitcoin-förutsägelser tidigare. Senast sa han att det var “svårt att förutse var vi slutar”. Han förväntar sig att Bitcoin kommer att hoppa till över $100k under de kommande månaderna.

Ändå är effekten av Consensus på kryptopriser betydligt annorlunda än tidigare. Medan digitala mynt som Bitcoin och Ether brukade öka under evenemanget, har volatiliteten avtagit under de senaste händelserna.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Bitcoin Ethereum Kryptovaluta