Ad

LDO, StETH hoppar på partnerskap mellan Lido, Mellow Finance och Symbiotic

Av:
Jun 12, 2024
Listen
  • Lido har samarbetat med Mellow Finance och Symbiotic för att förbättra stETH-likviditeten och DeFi-möjligheterna.
  • Partnerskapet introducerar avancerade DeFi-valv, vilket ökar belöningar och säkerhet för stETH.
  • LDO- och stETH-priserna har stigit med 11,61 % respektive 4,95 %.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Lido har tillkännagett ett strategiskt partnerskap med Mellow Finance och och Symbiotic, som syftar till att förbättra användbarheten och likviditeten hos insatt ETH (stETH) genom avancerade DeFi-valv. Detta tillkännagivande har fått priserna på Lido DAO (LDO) och Lido Staked ETH (stETH) att hoppa avsevärt.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Detta partnerskap bildar Lido Alliance, som strävar efter att ge stETH-innehavare robust säkerhet, ökade belöningar och innovativa insatsmöjligheter.

Partnerskapets detaljer

Copy link to section

Lidos samarbete med Mellow Finance fokuserar på att tillhandahålla avancerade DeFi-valv, vilket gör det möjligt för stETH-innehavare att återställa sina tokens, ta emot Mellow Vault LRTs och tjäna ytterligare insatsbelöningar baserat på deras valvs kuratorstrategi.

Detta strategiska drag är i linje med Lidos uppdrag att gå in i Ethereums återställningsutrymme, och erbjuder en användarvänlig och säker upplevelse, komplett med omfattande revisioner, noggranna tester och kontinuerlig övervakning.

Den inledande fasen av partnerskapet inkluderar fyra strategikuratorer, nämligen Steakhouse Financial, P2P Validator, MEV Capital och Re7 Labs. Dessa valv syftar till att öka likviditeten och ge ytterligare belöningar från DeFi- möjligheter, allt samtidigt som användbarheten och likviditeten hos Ether bibehålls.

Även om detaljerna i den första fasen har avslöjats, är detaljerna i den framtida färdplanen ännu inte avslöjade. Partnerskapets gradvisa utbyggnad innebär dock att investerare bör förvänta sig att se ytterligare utveckling när utbyggnaden fortskrider.

Lido DAO (LDO) och stETH prisreaktion

Copy link to section

Efter tillkännagivandet av partnerskapet hoppade priset på Lido DAO (LDO) med 11,61 % för att handlas till 2,03 USD vid presstillfället, trots att dess 24-timmarshandelsvolym hade sjunkit med cirka 30 % till 158,3 miljoner USD.

På samma sätt upplevde stETH en prishöjning på 4,95 % och nådde 3 612,47 USD vid presstillfället. Dess börsvärde steg också med cirka 4% till 34,35 miljarder USD efter prisstegringen trots att dess 24-timmarshandelsvolym sjönk med cirka 55% till 68,79 miljoner USD.

Trots de senaste marknadsfluktuationerna har både LDO och stETH visat motståndskraft, där stETH har sett en ökning med 22 % under de senaste 30 dagarna och LDO stigit med 13 % under samma period.

Om man tittar på de framtida prisrörelseförväntningarna, förblir Ethereums ekosystem försiktigt optimistiskt, med framtida förutsägelser som indikerar potentiell Ethereum (ETH) tillväxt, i förlängningen stETH.

Å andra sidan ligger det totala värdet låst (TVL) i Lido på imponerande 34,372 miljarder dollar enligt data från DefiLlama, vilket motsvarar en ökning med 60 % sedan början av året. Detta understryker det ökande investerarnas förtroende för Lido och pekar på en hausseartad känsla för Lido DAO (LDO) token.

Denna artikel har översatts från engelska med hjälp av AI-verktyg och därefter korrekturlästs och redigerats av en lokal översättare.

Ethereum Världen