Ad

Cardano (ADA) tester næsten $1-modstanden efterhånden som kryptomarkedet er ved at komme sig

Af:
op Mar 1, 2022
Listen
  • Prisen på Cardano peger i øjeblikket i retning af det vigtige modstandsniveau på $1.
  • Når dette niveau er passeret, så vil det kortsigtede kursmål for ADA være $1,30.
  • Cardanos opsving kommer efter en faldende trend på tværs af kryptovaluta markedets globale markedsværdi.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Prisen på Cardano ( ADA/USD ) befinder sig i øjeblikket midt i en prisstigning, der er blevet udløst af opsvinget på tværs af det bredere kryptovaluta marked. Den seneste ADA-prisstigning kommer i kølvandet på flere ugers ADA-handel med bemærkelsesværdige lave niveauer.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Cardanos pris viser nu tegn på en nært forestående vending, og den kan nu stige i retning af $1, hvis købsstøtten fortsætter med at akkumulere sig.

Cardanos blik er rette mod $1

Copy link to section

I skrivende stund handlede Cardano til $0,965 efter en stigning på 11,3% i løbet af 24 timer. Prisindikatorerne viser desuden, at prisen kan lave en trendvending, hvorefter $2-niveauet muligvis snart kan nås.

Cardanos prisbevægelser kan analyseres med Ganns moderne analyse. Prisen på ADA ligger nu på en 180-dages cyklus, og ifølge Gann-analysen kan prisen prissættes i overensstemmelse med en kommende vending, når den først sidder på cyklussen.

Cardano nåede et rekordhøjt niveau på $3,09 den 2. september 2021, og den 1. marts vil prisen på ADA have gennemført en 180-dages cyklus. Hvis man tager Gann-analysen i betragtning, så kan dette være begyndelsen på et stærkt korrigerende træk i ADA-priserne.

ADA ser nu ud til at være ekstremt oversolgt på grund af den seneste recession på markedet, der har varet de sidste par måneder. Det første mål som de nuværende spekulanter vil stile efter ligger på $1. Hvis prisen på ADA går forbi de $1, så vil det næste mål blive sat til $1,30 osv. Sådanne spekulationer vil blive udløst af købspresset og den markedsstøtte, der i øjeblikket er stærk. I løbet af de seneste 24 timer er den globale markedsværdi for kryptovaluta steget med 11,2%, hvilket er et positivt tegn på at ADA er ved at presse sig op.

Markedstendensen kan vende

Copy link to section

Mens den seneste opadgående trend har udløst afkast på tværs af kryptovaluta graferne, så er der stadig mulighed for at ADA kan falde igen, og vende tilbage til de tidligere lavpunkter. Det nuværende bear-markedet kan være forårsaget af de geopolitiske spændinger og de truende kryptovaluta regler i EU.

Hvis tendensen på tværs af det bredere kryptovaluta marked vender, så vil ADA teste det lavere støtteniveau til $0,92. Hvis prisfaldet fortsætter, så kan de laveste støtteniveauer på $0,75 ligeledes testes.

Kryptovaluta