Binance suspenderer de russiske bankers korttjenester, der er ramt af de vestlige sanktioner

Af:
op Mar 2, 2022
Listen
  • Nogle russiske brugere har klaget over, at deres lokale banker er blevet afvist af Binance.
  • Kortene tilhører banker som Sberbank, der er blevet ramt af vestlige sanktioner.
  • Binance havde tidligere udtalt, at det ikke ensidigt vil fryse russiske brugerkonti.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

En udsnit af de russiske brugere på Binance har udtalt, at børsgiganten ikke længere understøtter de lokale bankkort. Kortene kan ikke bruges til at indbetale fiat-valuta på børsen eller til at foretage køb af digitale aktiver.

I sidste uge opfordrede Ukraines vicepremierminister, Mykhailo Fedorov, alle de større børser til at blokere russiske brugere og indefryse deres aktiver på børsen.

Binance har angiveligt suspenderet russiske bankkort

Rapporter sagde, at efter at nogle russiske brugere forsøgte at bruge deres lokale bankkort på Binance, så modtog de en advarselsbesked der sagde:

Vær venligst opmærksom på følgende ændringer i vores politik. Vi understøtter i øjeblikket ikke bankkort, der er udstedt i dit land.

Meddelelsen indeholder dog også positive nyheder for de russiskse brugere, og siger at Binance “arbejder hårdt på igen at gøre dette til en mulighed, så snart vi kan.” Telegram- og Twitter-kanalerne i Binance Rusland har dog ikke udsendt nogen meddelelser om fjernelsen af disse lokale kort.

Binances Telegram-administrator har udtalt, at “Binance fungerer lige nu normalt.” En talsmand fra Binance Rusland har endvidere udtalt, at dette kan være en eller anden form for fejl, og at hvis Binance foretager nogen ændringer, så vil platformen informere sine brugere om dette.

Andre kilder har dog bekræftet, at Binance rent faktisk afviser visse bankkort, der er ramt af vestlige sanktioner. Et af disse kort stammer fra Sberbank, der er en af de største banker i Rusland. Andre brugere har også sagt, at kort udstedt af Tinkoff ikke er blevet påvirket af denne afbrydelse. Tinkoff er ikke blevet inkluderet i de vestlige sanktioner.

Børser afviser Ukraines anmodning om at blokere børser

En Binance-talsmand talte med CNBC og sagde, at børsen ikke ensidigt ville forbyde deres brugere i at anvende børsen. “Kryptovaluta er beregnet til at give større økonomisk frihed for mennesker over hele kloden. At ensidigt beslutte sig for at forbyde folks adgang til deres kryptovaluta ville være i modstrid med selve årsagen til at kryptovaluta overhovedet eksisterer.”

Den administrerende direktør for Kraken, Jesse Powell, reagerede også på Fedorovs anmodning og sagde, at indefrysning og blokering af de russiske brugeres kontoer ville kræve et lovkrav. Coinbase har også udtalt, at platformen ikke planlægger at udstede et generelt forbud mod sine russiske brugere.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.