Ad

Nexo: udlån- og udlånsautomatisering er ‘vores levebrød’

Af:
op Mar 17, 2022
Listen
  • Nexos George Manolov, der er leder af forretningsudvikling giver indblik i partnerskabet med BlockFills.
  • BlockFillls og Nexos tilbud supplerer naturligt hinanden, sagde Manolov.
  • Nexo går meget op i kryptovaluta udlån, hvor dens mæglerplatform Nexo Prime spiller en afgørende rolle.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Nexo er en førende global låneudbyder indenfor digitale aktiver og fortsætter med at placere sig forrest på markedet med en række vigtige samarbejder og investeringsstrategier. Platformen, som administrerer aktiver for mere end 3,5 millioner brugere, har for nylig underskrevet en sådan strategisk aftale med BlockFills.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Efter at have bidraget til fintech-firmaets serie A-finansieringsrunde, så har Nexo underskrevet på den stiplede linje i forbindelse med et samarbejde, der forventes præsentere en række fordele for begge parter grundet en “syndikeret udlånsmulighed”.

Hvis alt fungerer som det skal, så vil Nexo benytte sig af BlockFills’ kundebase af kryptovaluta mining-klienter. I mellemtiden giver samarbejdet BlockFills mulighed for at tilføje værdi til sin balance via strategisk adgang til institutionelle kunder via Nexos prime brokerage-produkt.

Nexos “levebrød”

Copy link to section

Vi kontaktede Nexo for at få mere indsigt i deres seneste samarbejde og er spændte på at dele, hvad holdet havde at sige om dette. Nexo forpligter sig blandt andet til at levere de bedste lånetjenester til sine kunder.

Her er et uddrag af vores interview med George Manolov, der er leder af forretningsudvikling hos Nexo

1. Nexos partnerskab kommer lige i kølvandet på dets deltagelse i BlockFills $37 millioner Serie A finansieringsrunde. Havde dette noget at gøre med det resulterende samarbejde, eller arbejdede de to firmaer allerede hen imod dette mål?

Ja, samarbejdet er et direkte resultat af Nexos engagement i BlockFills’ serie A finansieringsrunde. Vores teams blev oprindeligt tilknyttet i forbindelse med investeringen, og samtalerne om et strategisk partnerskab kom i gang på grund af de synergistiske karakterer hos begge vores virksomheder. Nexo og BlockFills’ tilbud supplerer simpelthen hinanden helt naturligt.

2. Hvor lang tid vil der gå før Nexo begynder at udnytte sit samarbejde med BlockFills – især i forbindelse med det du kalder for en “syndikeret lånemulighed?”

I løbet af knap et par måneder har vi diskuteret og vurderet adskillige muligheder i forbindelse med syndikeret udlån med BlockFills. Det er et spørgsmål om dage, før de første gennemføres. Vores samarbejde på udlånsfronten har været utroligt naturlig og har været i fokus for vores partnerskabsdiskussioner lige fra begyndelsen, idet udlån og udlånsautomatisering er Nexos levebrød.

3. Måske relateret til ovenstående spørgsmål, men du kunne sikkert gå mere i detaljer her. Er der en særlig gruppe af minere, som Nexo sigter mod fra BlockFills’ kundebase i overensstemmelse med dette strategiske partnerskab?

Vi er ikke rettet mod en bestemt gruppe af minere, men snarere ser vi på muligheden for at yde finansiering til denne specifikke niche som et diversificeringsværktøj. Enhver lånemulighed er underlagt en grundig rettidig omhu-proces, hvor Nexos risikostyringspraksisser og standarder overholdes nøje.

4. Kan du kort fortælle om Nexos mæglersuite Nexo Prime – hvad tilbyder den, og hvem henvender den sig til?

Med vores førsteklasses tilbud træder Nexo ind i kryptovaluta mæglerområdet. Dette sofistikerede nye tilbud – Nexo Prime – er en integreret løsning, der giver institutioner en komplet pakke af handel, lån, udlån og sikker opbevaring af kryptoaktiver.

I en nøddeskal tilbyder Nexo Prime avanceret spot- og derivathandel, effektiv marginlevering og sikker afvikling, enkelt onboarding i forbindelse med handel med 300 par og derivatkontrakter på 10+ spillesteder og højfrekvent infrastruktur med samlokalisering ved siden af børser.

Nexo Prime er drevet af en kompleks handelsmotor, der er tilknyttet til 10+ likviditetssteder. Ved hjælp af smart ordrerouting kan kunderne nu få adgang til den bredere kryptovaluta markedsplads i stedet for udelukkende at stole på priser fra en enkelt børs. Nexo Primes avancerede algoritmiske handelssoftware leverer den bedste kommercielt tilgængelige ydeevne der findes i dag.

Man kan få adgang til Nexo Prime både via API eller via en intuitiv brugergrænseflade.

5. Er der nogen specifik udvikling omkring Nexos mål for MetaFi (decentraliseret finansiering i Metaverset)?

Efterhånden som de digitale aktiver, DeFi og NFT’er konvergerer i Web 3.0, så sigter Nexo efter at være en nøgleleverandør af væsentlig infrastruktur til metaverse økonomien. Vi arbejder sideløbende med en række tiltag, som vil forme Nexos tilstedeværelse i metaverset og bekræfte det som en ægte MetaFi-virksomhed. Vi kan dog ikke dele nogen af disse detaljer endnu, da disse indtil videre er fortrolige.

6. Kryptovaluta området har oplevet massiv vækst i løbet af de sidste par uger, hvor den institutionelle udbredelse en af de vigtigste tendenser. Hvilken rolle spiller Nexo i forbindelse med at hjælpe kryptovaluta med at blive mainstream?

Vores indsats er fokuseret på at bygge bro mellem den banebrydende teknologi og de muligheder, som DeFi og Web 3.0 leverer og den traditionelle finansielle verden.

I takt med at institutioner kommer ombord fra de etablerede brancher, så har de virkelig brug for tjenester, der giver dem det personlige præg og den intuitive, brugervenlige grænseflade, som de har brug for til at drage fordel af Web 3.0’s økonomiske muligheder i realtid.

Der er i øjeblikket en tendens blandt de store virksomheder, der går ud på at dedikere hele enheder til at “udforske blockchain og DeFi-rummet”. Nexo Prime, der netop er vores institutionelle tilbud og OTC Desk er alle gearet til at spare virksomheder tid og kræfter i forbindelse med dette.

Vi fremmer institutionel udbredelse ved at skabe en række værktøjer til institutioner, der ikke kræver at de er Web 3.0 eksperter, og ikke mindst at give dem eksponering overfor fordelene ved DeFi her og nu.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta