McDonald’s kan stige til $237, da modstand holder prisen tilbage

Af:
op maj 10, 2022
  • McDonald's havde en bedre indtjening i første kvartal af 2022.
  • Selskabets aktie har mødt modstand ved $255.
  • Investorerne bør holde øje med at købe aktien til en lavere pris ved vigtige støtteniveauer.

McDonald’s Corporation (NYSE:MCD) har i knap en måned bevæget sig indenfor et snævert interval. Konsolideringen sker efter at aktien mødte modstand ved omkring $255. Aktien har dog stadig bevaret sine styrker, og undgået hurtige fald som resultat af konsolideringen.

McDonald’s fik et boost af selskabets solide kvartalsresultater i slutningen af april. Selskabet rapporterede en omsætning på $5,67 milliarder i kvartalet – en stigning fra de $5,12 milliarder fra året før. Omsætningen overgik også estimaterne på $5,57 milliarder.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

I forbindelse med virksomhedens prognose sagde finansdirektør Kevin Ozan, at McDonald’s opretholdt en lav til mellem 40% driftsmargin. Ozan mener, at McDonald’s er godt positioneret til at imødegå et hidtil uset makropres. Kvartalsresultaterne understregede et langsigtet hold på aktien, da den stadig har plads til at stige yderligere. Men investorerne og nye købere er muligvis nødt til at være en smule tålmodige, da aktien står overfor et nært forestående fald.

McDonald’s står overfor en korrektion efter at have ramt modstand ved $255-området

Kilde – TradingView

Teknisk set blev McDonald’s-presset forøget efter at det ikke lykkedes at bryde forbi $255-zonen. Aktien falder i øjeblikket, og kunne derfor teste den mindre støtte ved $244 igen. Aktien kunne igen stige fra $244, men den etablerede støtte ligger på $237. Hvis det nuværende nedadgående pres fortsætter, så kunne aktien falde til $237. Investorerne skal dog holde øje med $244 i forbindelse med en potentiel opadgående vending.

Afsluttende tanker

Investorerne bør være interesserede i at købe McDonald’s baseret på selskabets stærke kvartalsresultater og prognose. Selvom omkostningspresset fortsat udgør en modvind, så er McDonald’s alligevel et robust defensivt alternativ. Investorerne bør være på udkig efter at købe til en lavere pris efter den nuværende negative svaghed aftager sig. Støtteniveauerne er på $244 og $237.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money