Duke Realty stiger 10% efter den foreslåede opkøbsmeddelelse

By: Ruchi Gupta
Ruchi Gupta
Ruchi tager fitness og en sund livsstil meget alvorligt. I hendes fritid nyder hun at svømme, løbe og tilberede… læs mere.
on maj 14, 2022
  • Dukes aktionærer ville få 0,466 Prologis-aktier for hver Duke Realty-aktie de ejer.
  • Forslaget fra Prologis vurderes til omkring $61,68 pr. Duke-aktie.
  • Duke Realty er overbevist om, at tilføjelsen af aktiver til platformen vil give bedre værdi for aktionærerne.

Prologis, Inc. ( NYSE: PLD ), der er et førende logistik ejendomsselskab, sendte for nylig et brev til den administrerende direktør og formanden for Duke Realty Corporation, James Connor, og foreslog at købe Duke i en handel, der inkluderede samtlige af firmaets aktier. Efter denne meddelelse steg Duke Realty-aktien med 10%.

Ifølge forslaget ville Dukes aktionærer få 0,466 Prologis-aktier for hver Duke Realty-aktie de ejer. Forslaget fra Prologis vurderes til omkring $61,68 pr. Duke-aktie, hvilket repræsenterer et afkast på 29% i forhold til lukkekursen på Duke Realty den samme dato.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Ledelseserklæringer

Prologis medstifter og administrerende direktør, Hamid Moghadam, sagde at de er overbeviste om, at opkøbsforslaget vil være til gavn for alle involverede parter.

Den administrerende direktør fortsatte og sagde:

Prologis har dokumenterede resultater, og fungerer som leder og innovator indenfor vores branche. Vi er kendt for at yde enestående service til vores kunder og levere overlegen værdi for vores aktionærer, herunder aktionærerne i de virksomheder, som vi tidligere har fusioneret med eller opkøbt.

Hr. Moghadam sagde:

Vi er ikke i tvivl om, at Duke Realtys aktionærer på samme måde ville drage fordel af den langsigtede værdi, der ville blive skabt gennem kombinationen af vores virksomheder.

Nærmere detaljer om brevet

Baseret på de økonomiske og strategiske fordele i brevet, så er Duke Realty overbevist om, at tilføjelsen af aktiver til deres platform vil give bedre værdi for aktionærerne i de involverede virksomheder.

En ting, der er med til at adskille Prologis, er deres Essentials-platform såvel som selskabets betydelige strategiske kapitalforretninger. Essentials-platformen indeholder løsninger omfattende digital-, transport-, arbejdsstyrke- og energitilbud, som vi tilbyder til kunder både udenfor og indenfor virksomhedens portefølje.

Derudover er deres tidligere resultater, når det kommer til at opbygge værdi via opkøb, meget stærk. Selskabets opkøb af Liberty Property Trust og DCT Industrial Trust Inc gavnede aktionærerne i de selskaber, der var involverede i handlen.

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money