Ad

De indiske kryptovaluta børser flytter til udlandet

Af:
op May 17, 2022
Listen
  • Grundlæggerne af en af de førende indiske kryptovaluta børser er flyttet til Dubai.
  • Udbredt raseri blandt indiske blockchain-entusiaster midt i regeringens negative holdning til kryptovaluta.
  • Hjernetab og mistede muligheder for milliarder af dollars kunne påvirke Indien i det lange løb.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Sårbarhederne i Indiens digitale valutastrategi kunne potentielt være fordelagtige for nationer, der ønsker at udvide deres eksisterende kryptovaluta netværk.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Adskillige indiske kryptovaluta børser ønsker nu at flytte fra Indien til De Forenede Arabiske Emirater, hvilket signalerer at UAE kunne være på nippet til at blive verdens nye kryptovaluta kraftcenter.

Nischal Shetty og Siddharth Menon, der er grundlæggerne af en af de store indiske kryptovaluta børser WazirX (WRX), flyttede for nylig til Dubai. Dette udløste rygter om, at flere kryptovaluta og Web3-startups også ville flytte til udlandet.

Som det viser sig, så ønsker de indisk baserede kryptovaluta børser at drage fordel af det optimistiske klima, der tilbydes af pro-kryptovaluta regeringer, såsom netop Dubais regering. Dette står i skarp kontrast til Indiens ugunstige kryptovenlige miljø på grund af landets lederskabsproblemer.

Indiens anti-kryptovaluta position er hovedkilden til utilfredsheden blandt kryptovaluta markedsdeltagerne. Derudover har Reserve Bank of India (RBI) fastholdt en kritisk holdning overfor kryptovalutaerne.

Desuden gør den seneste skatteordning, som pålægger 30% skat på al kryptovaluta indtjening ingen af investorerne eller kryptovaluta tjenesteudbyderne en tjeneste. Midt i dette kaos ser Dubai ud til at tilbyde kryptovaluta servicevirksomhederne et glimt af optimisme.

Går Indien glip af kryptovaluta revolutionen?

Copy link to section

Som man har været vidne til siden slutningen af 1990’erne, så har Indien været relativt konservative med hensyn til at tage nye trends og teknologier til sig. Selvom internettet blev introduceret i august 1995, så tog det Indien mere end et årti at indføre teknologien. Gentager Indien nu dette mønster?

I øjeblikket er Indien et af de førende lande indenfor blockchain-innovation. Landet har opnået et gennembrud med Polygon (MATIC) og WazirX (WRX), hvilket viser at landets befolkning kæmper om deres plads indenfor det globale blockchain-økosystem.

Landets regering er dog stadig gået i dyb hi og er uvidende om teknologiens udviklende natur og den rolle, som den kan spille med hensyn til væksten af verdens hurtigst voksende økonomi.

Fra Reserve Bank of Indias (RBI) forbud mod handel med kryptovaluta i 2018 gennem Højesterets omstødelse af denne dom to år senere, og nu den nyligt implementerede skat på 30% på digitale aktiver, så har Indiens position i forhold til kryptovalutaerne været meget ufordelagtig.

Indien kan have tabt på dot-com-boomet, men nationen har nu mere talent og en fair spilleplads. Indien er uden tvivl i stand til at producere den næste Google eller Amazon indenfor blockchain-området givet den rette retning og inkubation.

Hvad venter der forude for Indien midt i den nuværende blockchain revolution?

Copy link to section

De regionale markeder i Indien vil sandsynligvis tage kryptovalutaerne til sig, og den nuværende tendens indikerer, at flere indere fra samtlige demografiske grupper vil slutte sig til kryptovaluta revolutionen.

I mellemtiden vil Indien sandsynligvis gå glip af milliarder af dollars og en robust økonomisk kurs på grund af landets restriktive klima. Det er på tide, at Indiens regering tager stilling og koncentrerer sig om at skabe et gunstigt miljø for de forskellige blockchains og kryptovalutaer frem for at være ubeslutsomme og efterfølgende så græde over deres beslutning.

Kryptovaluta