Medstifter Jake Yocom-Piatt diskuterer andre Bitcoin værdilagre

By: Dan Ashmore, CFA
Dan Ashmore, CFA
Dan er dataanalytiker hos Invezz, der kombinerer kvantitative færdigheder og en makrobaggrund for at kompilere analyser om en række… læs mere.
on jun 1, 2022
  • Jake Yocom-Piatt kom ind i Bitcoin i 2013, før han begyndte at kede sig.
  • Han er medstifter af det alternative værdilager Decred, der hævder at være overlegen
  • Vi diskuterer PoW vs PoS, fejl ved Bitcoin, hvad fremtiden byder på og meget mere.

Jeg elsker Bitcoin.

Når dette så er sagt, så betragter jeg bestemt ikke mig selv som en Bitcoin maxi. Jeg holder af at lytte til forskellige synspunkter og argumenter imod disse magiske internetpenge, og min portefølje er passende fordelt udover mange forskellige aktiver.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Det er netop dette, der er interessant ved Decred-medstifter og projektleder Jake Yocom-Piatt. Decred hævder at være et fællesskabsdrevet værdilager, der er Bitcoin overlegent. Vi satte os derfor ned med Jake i forbindelse med et temmeligt spændende interview om Bitcoin, Decred og meget mere. Han har f.eks. skrevet kode, der er blevet brugt i sammensætningen af adskillige Bitcoin-relaterede projekter, herunder oprettelsen af Lightning Network Daemon, og hævder, at efter at han kom ind i Bitcoin i 2013, så begyndte han at “kede sig”.

Særlig bemærkelsesværdigt er den hybride Proof-of-Work/Proof-of-Stake-mekanisme, som Decred bruger, som Jake påstår tilbyder det bedste fra begge verdener og minimerer nødvendigheden for at gå på kompromis. Midt i al snakken om fordelene og ulemperne ved Proof-of-Work, så var det sjovt at diskutere dette med en så jordnær person om dette meget omdiskuterede emne indenfor kryptovaluta.

For enhver Bitcoin-skeptiker, så vil dette sandsynligvis være en interessant video af indlysende årsager. Men videoen vil dog også være interessant for mega-tyrene; det er altid lærerigt at åbne sit sind for begge sider af et argument, og Jake og jeg diskuterede endda den tankeløse tribalisme og den ofte stædige afvisning af at deltage i en debat om denne ellers fantaske branche.

Det fulde videointerview kan ses nedenfor – god fornøjelse!

Invester i kryptovaluta, aktier, ETF'er og meget mere på blot få minutter med vores foretrukne mægler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.